Nieuwsbrief:

CAN-AM  RYKER 900 RALLY - 2019

Garantie: Ja
Nieuw
ZWART
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Referentienummer: 0000061


Ja eindelijk zijn ze er dan de nieuwste telg in de Can-Am Familie, dé Ryker! Onderverdeeld in 3 nieuwe modellen waaronder de Ryker 600, 900 en de 900 Rally uitvoering. Fantastisch nieuwe en jonge familie die heel speels en fun is. Hij heeft nagenoeg de zelfde afmetingen als zijn grote broer de Spyder, maar dan een stuk lichter. Maar wat nog waanzinniger is, is de prijs zo rijd je al een Ryker 600 vanaf 11240,- nieuw op kenteken. Standaard nog niet cool genoeg, geluk zijn er maar liefst 75.000 manieren mogelijk om hem samen te stellen. Dit kan reallife bij ons in de showroom, zodat je een "bijna echt" ervaring hebt hoe jouw toekomstige Ryker eruit komt te zien.

Momenteel alle Rykers uit voorraad leverbaar en met een dag wegrijden.

Het heeft enige hoofdpijn gekost, maar wij zijn nu officieel de énige in Nederland die een zakelijk Fully Operational Lease kunnen aanbieden. Dat houdt in: Onderhoud, Verzekering, Afschrijving en Houderschapsbelasting voor één vast maandbedrag. Het énige wat u nog hoeft te doen is tanken en lekker gaan genieten!

Zou rijd je al een gloednieuwe Ryker vanaf €240,- p/m op basis van een 5 jarig contract en 10.000km per jaar! Het allermooiste is dat wij ook de lease kunnen uitkleden! Wat betekent dat nou? Dit betekent dat wij volledig voor u op maat een Lease contract op maat kunnen samenstellen. Zo heeft u zelf de keus om:
•De duur van uw contract bepalen.
•Aangeven wat u aan kilometers verwacht te gaan rijden.
•De verzekering in eigen beheer te nemen.
•Onderhoud zelf uit te voeren.
•Model Ryker of Spyder te kiezen.
•Met een boetesom te kunnen switchen van contract.

Al met al heeft u dus zelf bijna alles in de hand. Wat waanzinnig is dat zo rijdt u bijvoorbeeld ook de waanzinnige Ryker 900 Rally uitvoering voor 299,- zorgeloos in de rondte.

Houd wel rekening met het feit dat prijzen kunnen fluctueren.

Neem nu contact met ons op om hier nog meer informatie over te krijgen.

Bent u ondernemer? Dan heeft u de volgende voordelen:

- Btw is aftrekbaar
- Geen bijtelling op het voertuig (een Spyder wordt fiscaal gezien als motor)
- U kunt gebruik maken van KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek)

Financieren? Geen probleem, wie bieden meerdere financieringsvormen aan.

Kijk ook op:

https://www.motorcompany.nl/financiering/


Nieuwsgierig geworden kom dan eens langs om hem te bewonderen. Motorcompany Nieuwerkerk is uw universele motorzaak en dé Can-Am Spyder dealer van Zuid-Holland. Wij hebben veel know-how in huis op het gebied van deze unieke 3-wielers en alle merken motorfiets. Van accessoires tot onderhoud en schade, wij zijn uw specialist. Altijd meerdere nieuwe en gebruikte motoren Spyders op voorraad. Bent u in de buurt, dan bent u altijd welkom om eens langs te komen en onder het genot van een goede bak koffie ons aanbod te bewonderen. Ook is bij ons proefrijden geen probleem.

Hopelijk tot snel!

Wij zijn geopend van dinsdag tot en zaterdag en hebben op woensdag koopavond tot 21:00.
Bij andere avonden of bijzondere momenten langskomen? Geen probleem, wij proberen ons zo goed als mogelijk aan te kunnen passen.

Kijk ook eens op www.motorcompany.nl
Voor contact en vragen naar info@motorcompany.nl of 0180-443106
Deze motor is geschikt voor B rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
MotorCompany
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 2008 - In 1999 presenteerde Suzuki de GSX1300R Hayabusa, een motor waarvoor nog geen klasse bestond, maar die er een voor zichzelf heeft afgedwongen: de Ultimate Sports Machine. Vernoemd naar de Japanse valk die zich met snelheden van meer dan 300km per uur op zijn prooi stort met een stroomlijn die als een mes door de rijwind snijdt. Acht jaar later wordt de legende voortgezet met een compleet nieuwe Hayabusa met een vermogen van maar liefst 194pk! De nieuwe Intruder C1800R met de ultieme "classic cruiser look" in combinatie met een zeer krachtig 1800cc V-Twin motorblok. Een ongekend hoog koppel zorgt op ieder gewenst moment voor voldoende acceleratie en het gecombineerde remsysteem zorgt dat je ook ruim op tijd weer stil staat. Naast de Intruder M1800R zal in 2008 ook de nieuwe M1800R2 leverbaar zijn. Voorzien van een fraai gestylde koplampunit is maakt deze "naked" power cruiser de Intruder familie compleet! In 2001 presenteerde Suzuki op de Tokyo Motorshow de zeer vooruitstrevende B-King als conceptmodel. Vriend en vijand was verrast door het spectaculaire design en de stoere looks van de B-King. Het overweldigende aantal positieve reacties dat Suzuki op het conceptmodel kreeg was reden genoeg om de B-King ook daadwerkelijk in productie te brengen en wel nagenoeg ongewijzigd!
© 2000 - 2019 Motoroccasion