Nieuwsbrief:

CAN-AM  SPYDER F3 - 2019

Garantie: Ja
Nieuw
ZWART
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2


Eindelijk is die er dan, de lang verwachtte Spyder F3-LIMITED met het vernieuwde volledig digitale dashboard. D.m.v. het koppelen van uw telefoon is het mogelijk om via de Spyder uw apps te bedienen. Een complete nieuwe rijbeleving, waarbij u altijd op de hoogte bent van bijvoorbeeld het weer tot het bedienen van uw muziek. Dit alles wordt bedient door de eenvoudige joystick op de linker stuurschakelaar. Deze "derden-partijen-technologie" is de eerste in zijn soort binnen de motorbranche. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de videofilm via de link.

De Spyder F3 LIMITED is het luxe parade paard van de F3 reeks. Met zijn grote kofferruimtes aan de zij en voorkant. Deze Limited wordt standaard geleverd met topkoffer voor extra opberg ruimte, met USB aansluiting en speaker kit vanaf de achterzijde. Op de Limited wordt niet alleen de berijder in de watten gelegd met foorboards en handvat verwarming, ook de bijrijder kan zijn/haar handen opwarmen aan de handvaten. Ook voor de bijrijder zijn hier floorboard op afgemonteerd. Naast alle luxe, maakt het chroompakket deze mooie F3 helemaal af. Ook is bij de Limited de vering onderworpen aan een extra, namelijk de elektronische vering! En dan de Limited luxe zadelset voor extra zitcomfort.

Deze Spyder wordt verkocht incl 2 jaar garantie en 2 jaar pechhulp!

Het heeft enige hoofdpijn gekost, maar wij zijn nu officieel de énige in Nederland die een zakelijk Full Operational Lease kunnen aanbieden. Dat houdt in: Onderhoud, Verzekering, Afschrijving en Houderschapsbelasting voor één vast maandbedrag. Het énige wat u nog hoeft te doen is tanken en lekker gaan genieten!

Het allermooiste is dat wij ook de lease kunnen uitkleden! Wat betekent dat nou? Dit betekent dat wij volledig voor u op maat een Lease contract op maat kunnen samenstellen. Zo heeft u zelf de keus om:
•De duur van uw contract bepalen.
•Aangeven wat u aan kilometers verwacht te gaan rijden.
•De verzekering in eigen beheer te nemen.
•Onderhoud zelf uit te voeren.
•Model Ryker of Spyder te kiezen.
•Met een boetesom te kunnen switchen van contract.

Houd wel rekening met het feit dat prijzen kunnen fluctueren.

Voor meer informatie --> https://motorcompany.nl/lease-aanvraag/

Bent u ondernemer? Dan heeft u de volgende voordelen:

- Btw is aftrekbaar
- Geen bijtelling op het voertuig (een Spyder wordt fiscaal gezien als motor)
- U kunt gebruik maken van KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek)

Financieren? Geen probleem, wie bieden meerdere financieringsvormen aan.

Kijk ook op:

https://www.motorcompany.nl/financiering/

Nieuwsgierig geworden kom dan eens langs om hem te bewonderen. Motorcompany Nieuwerkerk is uw universele motorzaak en dé Can-Am Spyder dealer van Zuid-Holland. Wij hebben veel know-how in huis op het gebied van deze unieke 3-wielers en alle merken motorfiets. Van accessoires tot onderhoud en schade, wij zijn uw specialist. Altijd meerdere nieuwe en gebruikte motoren Spyders op voorraad. Bent u in de buurt, dan bent u altijd welkom om eens langs te komen en onder het genot van een goede bak koffie ons aanbod te bewonderen. Ook is bij ons proefrijden geen probleem.

Hopelijk tot snel!

Wij zijn geopend van dinsdag tot en zaterdag en hebben op woensdag koopavond tot 21:00.
Bij andere avonden of bijzondere momenten langskomen? Geen probleem, wij proberen ons zo goed als mogelijk aan te kunnen passen.

Kijk ook eens op www.motorcompany.nl
Voor contact en vragen naar info@motorcompany.nl of 0180-443106
Opties en Accessoires:
Antiblokkeersysteem, Antislipregeling, Buddyseat afdekking, Cruise control, Handvatverwarming, Kofferset, Navigatiesysteem, Radio, Topkoffer, Windscherm
Deze motor is geschikt voor B rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
MotorCompany
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 1970 - Ivano Beggio s eerste echt eigen idee was de Scarabeo, geproduceerd in 1970. De motor werd geleverd tot het einde van de jaren 70. De Scarabeo verscheen in verschillende 50 and 125 cc versies.
© 2000 - 2019 Motoroccasion