Nieuwsbrief:

CAN-AM  SPYDER F3S - 2015

Garantie: Ja
6417 Km
ZWART
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Referentienummer: 0000070


Uniek, bijna nooit komt er een handgeschakelde Spyder voorbij, maar wij hebben hem! De motorrij bediening geeft een waanzinnige toevoeging aan het CAN-AM rijden. Deze Spyder heeft in al die jaren maar nauwelijks kilometers gereden, en met zijn windscherm de ideale Spyder om nog meer motorrij beleving te krijgen. D.m.v. het Ufit systeem kun je heel eenvoudig de rem/schakelpedaal afstelling instellen, zo hoef je nooit krampachtig op een manueel geschakelde Spyder te rijden.

Deze Spyder wordt geleverd incl sleutels, boekjes en garantie.

Financieren? Geen probleem, wie bieden meerdere financieringsvormen aan.

Kijk ook op:

https://www.motorcompany.nl/financiering/

Nieuwsgierig geworden kom dan eens langs om hem te bewonderen. Motorcompany Nieuwerkerk is uw universele motorzaak en dé Can-Am Spyder dealer van Zuid-Holland. Wij hebben veel know-how in huis op het gebied van deze unieke 3-wielers en alle merken motorfiets. Van accessoires tot onderhoud en schade, wij zijn uw specialist. Altijd meerdere nieuwe en gebruikte motoren Spyders op voorraad. Bent u in de buurt, dan bent u altijd welkom om eens langs te komen en onder het genot van een goede bak koffie ons aanbod te bewonderen. Ook is bij ons proefrijden geen probleem.

Hopelijk tot snel!

Wij zijn geopend van dinsdag tot en zaterdag en hebben op woensdag koopavond tot 21:00.
Bij andere avonden of bijzondere momenten langskomen? Geen probleem, wij proberen ons zo goed als mogelijk aan te kunnen passen.

Kijk ook eens op www.motorcompany.nl
Voor contact en vragen naar info@motorcompany.nl of 0180-443106
Opties en Accessoires:
Antiblokkeersysteem, Antislipregeling, Buddyseat afdekking, Cruise control, Windscherm
Deze motor is geschikt voor B rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
MotorCompany
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1977 - Een nieuw type Sportframe en motorblok worden die gebruikt worden in de verdere versies van de V7 worden in 1977 ook aangepast voor montage in de lagere capaciteitsversies zoals de Moto Guzzi V35 en V50. Deze twee modellen nemen een prominente plek in op het leveringsprogramma in de jaren 80. Dit mede omdat er erg veel zorg besteed was aan het ontwerp.
© 2000 - 2019 Motoroccasion