Nieuwsbrief:

CFMOTO  650 MT - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
MATT TITANIUM G
cfmoto - 650-mt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
Fabrieksgarantie: 60 maanden

NU MET 500,- KORTING VAN 7949,- VOOR 7449, ACTIE LOOPT TOT EIND 2023 OF ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!

Ken je de CFMOTO 650MT al ? Ben je een avontuurlijke motorrijder en zoek je een betrouwbare en compleet uitgeruste motor met de beste prijs-kwaliteitsverhouding ? Dan is de 650MT voor jou de beste keuze. Het unieke gestroomlijnde ontwerp werd succesvol gekoppeld aan het beproefde en duurzame CFMOTO 650cc motorplatform. De typische en comfortabele all-road zitpositie vormt hier een mooie combinatie met volwassen rijeigenschappen en een complete uitrusting met beugels. Ook kunnen wij de CFMOTO 650MT voorzien van SHAD zijkoffers, voor maarliefst €700,- excl montage.

Bovendien is deze Adventure Tourer volledig bedacht en ontwikkeld voor reizen op een allegaartje van ondergronden. Smetteloos asfalt of een gehavende veldweg? De nieuwe instelbare upside-down voorvork en de monoshock achteraan zijn op hun taak berekend en aanpasbaar aan jouw persoonlijke wensen.

De populaire 650 cc paralleltwin heeft een brede en bruikbare powerband waarmee je op alle wegen uit de voeten kan. De 650MT is standaard rijkelijk uitgerust met onder andere, crash bars die zowel het kuipwerk als de carterdeksels beschermen, een windscherm met deflectors, geïntegreerde handbeschermers en een USB-oplaadpoort.

Het karaktervolle uiterlijk zorgt er alvast voor dat je stijlvol doorheen het landschap klieft. Ook de eigenzinnige, hoekige lijnen van KISKA, het Duitse ontwerpbureau dat ook voor KTM werkt, geven de 650MT een onmiskenbare look. Anders gezegd, neem afscheid van de alledaagsheid en kies resoluut voor avontuurlijk motorrijden.

Instelbare KYB veerelementen voor en achter - Bosch injectie - Continental ABS - Verstelbaar windscherm - Deflectoren - Handkappen - Valbescherming - Metzeler Z8 - Led verlichting rondom - J.Juan remmen voor en achter - USB aansluiting - Wave remschijven - Automatisch omschakelen stand/daglicht - Twee rijmodi




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 2008 - De ontwikkeling van het merk gaat gepaard met de introductie van de motorfiets modellen vol met geavanceerde technologie, stijl en innovatie, zoals de Shiver 750, de eerste productie- motorfiets in de wereld met een ride-by-wire elektronische gasklep, en de Mana 850 als eerste motorfiets met een revolutionair, volledig elektronische automatische versnellingsbak. In de off-road scene, waar Aprilia’s race succes begon, komt Aprilia met nieuwe, high performance 450 en 550 V twins, de RXV en de SXV serie. Op 22 februari 2008 onthuld Aprilia de RSV4 'Race Machine'. Met 4 cilinders, een cilinderinhoud van 1000 cc en meer dan 200 pk is deze raceversie Aprilia's terugkeer naar het Superbike Wereld Kampioenschap.
© 2000 - 2024 Motoroccasion