Nieuwsbrief:

DUCATI  848 - 2010

Garantie: Ja
25500 Km
Rossi Edtion
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Te koop aangeboden,

Ducati 848 # Rossi Edtion # Bouwjaar: 2010 # Kilometerstand: 25.500 # Kleur: Rood #

De Motor is in Zeer Goede Staat! Geen beschadigingen of krassen op te zien. Hij ziet er echt gewoon keurig netjes uit. De motor is bereden door een echte motor lief hebber en is hierdoor perfect onderhouden. De motor is in onderhoud geweest bij Biggelaar in Oisterwijk. Daar heeft hij eind 2016 nog een grote onderhouds beurt gekregen ter waarde van 2000 euro. In 2017 heeft hij er nog een klein beurtje gehad. De facturen daarvan zijn erbij. Ik heb deze motor afgelopen Maart ingerolen van de tweede eigenaar daarna heb ik deze in April weer verkocht. Dit was voor de nieuwe  eigenaresse haar eerste motorfiets en bleek achteraf toch net wat te 'brut' te zijn als eerste motor. Daardoor heb ik de motor fiets weer terug gekocht van haar. Er is sindsdien 2500km mee gereden. Voordat ik hem in April op internet zette heeft hij een volledige onderhouds beurt gekregen. Hij heeft toen nieuwe olie en olie filter gekregen, rem olie voor + achter ververst, koppelings olie ververst, luchtfilter gereinigt en een keer helemaal netjes na gekeken. Dus dit is allemaal 2500km oud, dus als nieuw. Voordat ik hem nu op internet heb gezet heb ik er een nieuwe Yuasa accu in gezet en heb ik er een nieuwe ketting en tandwielen set op gelegt. De banden en de remmerij is in Perfecte / Nieuw staat. De motor staat kortom start klaar zonder bij komende onkosten.

Dit is een zeer speciale 848 waar je geen 2e van zult vinden. Deze Duc is helemaal door Piranha Painting gespoten in de motogp kleuren waar Rossi mee reed. Dus dit is geen imitatie kuipset!! Alle kuipdelen zijn 100% oringeel en zijn dus door een deskundige in een replica gespoten. Dit ter waarde van 2700 euro! Het is een prachtige kleur rood die in de zon het best tot zijn recht komt dan komt de mooie fluor rood het mooist naar boven. Het is gewoon een plaatje van een motor. Verder is deze motor voorzien van een set Termignoni Carbon dempers incl. bij horende chip en open luchtfiler en heeft hij een verhoogde dubbel bubbel kuipruit, verstelbare Puig hendels, Trillings vrije handvaten, Rem en koppeling hendel beschermer, Barracuda led knipperlichten achter, Gear indicator, Seatcover, Carbon hugger en Stalen remleidingen. Dus gewoon een prachtig opgeboude motor waar je eigenlijk niets meer aan hoeft te doen. De oringele duo zit, duo voetsteunen, db killers, boekjes, accu oplader, facturen van het onder houd, beide sleutels en de sleutel card word allemaal netjes mee geleverd. 

Zie foto's! 
Voor vragen kunt u me bellen of mailen,

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk.

Geen aflever kosten! Financiering is mogelijk
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Dekker Motorsport Hapert
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1994 - De Moto Guzzi California kreeg in 1994 ook een injectiemotor. In die tijd waren 80% van de in Nederland verkochte Moto Guzzi motorfietsen Californias. Ook motorfietsen als de California 1100 EV Jackal, de 1000 Strada en de 750 Strada verschenen ten tonele. De customlijn werd toebedeeld met de naam Nevada zoals de Nevada 750 en de Nevada 350.
© 2000 - 2019 Motoroccasion