Nieuwsbrief:

DUCATI  848 - 2009

Garantie: Ja
10447 Km
Wit
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf

Merk model: Ducati 848
Bouwjaar: 2009
Kilometerstand: 10447
Kleur: Parelmoer wit
 

Deze Ducati verkeert in zeer goede staat! Er zijn nauwelijks beschadigingen of krassen op te zien. De motor verkeert gewoon in prachtstaat! Dit betreft een Nederlandse geleverde motor die afkomstig is van de 2e eigenaar. Alvorens wij de motor te koop hebben aangeboden heeft deze een onderhoudsbeurt gekregen. Hierbij is de motor onder andere voorzien van: nieuwe olie en olie filter, remvloeistof voor en achter ververst, remmen schoongemaakt, koppelingsvloeistof ververst, luchtfilter gereinigd, draaipunten gesmeerd, kabelspeling afgesteld, de riemen zijn vervangen,etc. De banden, kettingset en remmen zijn nog in prima staat. De motor staat er tip top bij en is klaar voor zijn nieuwe eigenaar(resse).

 

Let op!! De huidige tellerstand is 10447 maar bij c.a. 38.000 km is er een nieuwe teller gemonteerd i.v.m. een defect aan de oude teller. De totaalstand die de motor gelopen heeft is c.a. 48900 km volgens de laatste eigenaar.  De motor ziet er echt perfect uit en oogt heel fris en net, je ziet overal aan af dat de motor zeer goed is onderhouden en er zuinig mee omgegaan is.

 

De motor is voorzien van Rizoma stuurgewichten en Termignoni dempers, verder is de motor in originele staat.

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions & algemene voorwaarden

 

  • Wij werken op afspraak en hanteren geen vaste openingstijden.Voor het
    maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
De Zwart Motoren
 06-14101567
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1925 - Colonel Claude v. Holbrook neemt de plaats van Schulte in. Holbrook is het echter ook eens met Schulte's mening over de automobielbranche en begint al snel met het produceren van auto's. Massa produktie van de 500 cc zijklepper Model 'P' met drie versnellingen en een kettingaandrijving voor minder dan 42,50 pond! Dat was de prijs van de in 1925 gelanceerde kaskraker. Deze werd met een duizendtal per week geproduceerd. Door de overbelasting in capaciteit werd de kwaliteit snel minder wat de reputatie van Triumph geen goed deed. Dit werd een beetje goedgemaakt door na het produceren van twintigduizend stuks de Mark II, de verbeterde versie, ter vervanging ten tonele te laten verschijnen. De markt is ondertussen uitgebreid naar tien landen en leunt zwaar op de export. De concurrent Banshee verdwijnt en de eigenaar George Bell komt bij Triumph werken.
© 2000 - 2019 Motoroccasion