Nieuwsbrief:

DUCATI  851 STRADA - 1990

Garantie: Nee
60432 Km
Rood
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Ducati 851 Strada uit 1990, model 1989, dus met de ronde spiegels en de vaste uitlaat beugels. Technisch in zeer goede staat, optisch enkele aandachtsplekken. Voorzien van carbon BSM dempers. Handelsprijs € 5995, met (grote) beurt en 3 maanden garantie € 6750,-

 • Motorhuis Zwolle is hét kloppend Ducati en BMW hart van Zwolle en wijde omstreken. In de werkplaats zijn alle nodige kennis, apparatuur en expertise in huis om uw motor in topconditie te houden. In de showroom vindt u een ruime selectie van de diverse modellen en wat we niet hebben staan zoeken we voor u op.

  Motorhuis Zwolle onderscheidt zich door service, kwaliteit, betaalbaarheid en oog voor detail. Uw wensen staan centraal en we streven naar 100% tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

  (Gedeeltelijke) financiering van de aan te schaffen motor is mogelijk. Deze loopt via numotorrrijden.nl.

  Motorhuis Zwolle
  George Stephensonstraat 5
  8013 NL Zwolle
  038-460 8792
 • Laat het ons weten als u een proefrit wilt maken. Dan weet u zeker dat de motor nog beschikbaar is, en hebben wij de tijd om uw favoriete motor voor u klaar te zetten.

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorhuis Zwolle
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dresda" betekent: Handgebouwde snelle motorfiets die werd ontworpen door de Engelse motorconstructeur Dave Degens in de jaren zestig en zeventig en op bestelling werd gemaakt. Degens vestigde zijn naam met het bouwen van Tritons, motorfietsen die werden samengesteld met een Norton Featherbedframe en een 'Triumph 650CC tweecilinder motorblok.
© 2000 - 2019 Motoroccasion