Nieuwsbrief:

DUCATI  DIAVEL CARBON - 2011

€ 11.950,- € 13.250,-
Garantie: Nee
4830 Km
Zwart
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Ducati Diavel Carbon, 2011, 4830(!) km. Nieuwstaat en voorzien van SC Project uitlaat systeem en Rexxer ECU Tuning. (Consignatie motor: in opdracht van een klant, beperkt inruil mogelijk)

 • Onze prijzen zijn echte prijzen. Wij rekenen geen afleverkosten, de prijs die bij de advertentie staat is de prijs die u betaalt.  Wel  betaalt u het kenteken (€ 10,-) zelf.

  (Gedeeltelijke) financiering van de aan te schaffen motor is mogelijk. Deze loopt via numotorrrijden.nl.

  Motorhuis Zwolle onderscheidt zich door service, kwaliteit, betaalbaarheid en oog voor detail. Uw wensen staan centraal en we streven naar 100% tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

  Motorhuis Zwolle
  George Stephensonstraat 5
  8013 NL Zwolle
  038-460 8792
 • Laat het ons weten als u een proefrit wilt maken. Dan weet u zeker dat de motor nog beschikbaar is, en hebben wij de tijd om uw favoriete motor voor u klaar te zetten.

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorhuis Zwolle
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Grote klappen" betekent: Uitdrukking die is gereserveerd voor motorfietsen met een een- of tweecilinder viertaktmotor (met een lange slag). De slagen of klappen zijn bij dit soort motorfietsen bijna te tellen als de motorfiets stationair loopt of optrekt.
© 2000 - 2018 Motoroccasion