Nieuwsbrief:

ENERGICA  EVA - 2018

Garantie: Ja
12738 Km
Shocking Blue
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Energica EsseEsse9

Liefhebbers van Italië zullen deze naam meteen herkennen als de Via Emilia, de hoofdweg dwars door de Motor Valley. Maar dat is bij lange na niet de enige gedachte achter deze motor. “We namen wat materialen betreft het dappere besluit om alles in het zicht te houden”, aldus Energica's designer Paolo Lemmi, met de typische dramatiek die zo eigen is aan de Italiaanse volksaard. “Het structurele gefreesde aluminium en zelfs het gebogen, genagelde en geanodiseerde aluminium plaatmateriaal: niets wordt aan het zicht onttrokken! Zo combineren we vorm en functie perfect.” Dat geldt ook voor het kloppend hart.

Gebaseerd op de 1e eerste motorfietsen, Eva EsseEsse9 en Eva EsseEsse9 Special is er een klassiek zacht aanvoelend zadel geplaatst met een volledig LED koplamp met DRL: Een ovale lamp en een precisie gefreesde aluminium kroon.

We hebben gezorgd voor de ideale symbiose tussen enerzijds de mobiliteit van de toekomst en anderzijds de Italiaanse traditie. De bandenkeuze is geïnspireerd op de onregelmatige stenen en keien langs deze route, aldus Paolo Lemmi, Designer Energica.

Energica EsseEsse9 , heeft een oliegekoelde permanente magneet AC motor (PMAC) met 80 kW met een continue aanwezig koppel van 180 Nm.

EsseEsse9’s accupakket, omvormer, lader en Bosch ABS worden continue gemonitoord en gemanaged door de geavanceerde Vehicle Control Unit, net als bij de Energica Eva en Ego.

Energica heeft geen koppeling en versnellingen. Alles wordt bediend door het ride-by-wire systeem, waarmee je als berijder de mate van het acceleratie en de-acceleratie bepaald. Met een voelbare tussenstand in de gashandel is er het mogelijk maximaal uit te laten rollen. Bij verder sluiten van de gashandel wordt de (instelbare) motorrem ge-activeert en de opgewekte energie teruggewonnen.

De streetfighter is volledig compatibel met publieke laadstation en kan ook ook thuis opgeladen worden. Energica Eva is de eerste elektrische streetfighter in de wereld met een de mogelijkheid tot snelladen doo middel van een gestandaardiseerde Stekker.

PRESTATIES

Max 200 km/h

Actieradius tot 200 km

Instelbare Rijmodi; Eco, Urban, Rain, Sport

Parkeer Assisistente; achteruit (max 2.4 km/h) vooruit (max 2.4 km/h)

MOTOR

Permanent Magneet AC (PMAC)

Koppel van 180 Nm

80 Kw

BATTERIJ

11.7 kWh Lithium

Minimaal nog 80 % capaciteit over na 1200 laadcycli.

LAADTIJD

20 - 30 min Mode 4 (Snelladen)

ca 2 uur van 20 tot 80 %

3,5 uur van 0 tot 99% SOC

Laadmogelijkheden

Thuis (Schuko)

Publiek laadpunt

Snellader

SPECIFICATIES

Zithoogte 795 mm

Wielbasis 1465 mm

Lengte 2140 mm

Hoogte 1220 mm

Breedte 870 mm
 • Alle motorfietsen worden minimaal zijn standaard voorzien van een thuislaadkabel.

  Alle motorfietsen die geladen kunnen worden aan een laadpaal worden met een laadkabel en gratis laadpas geleverd.

  Elke motor wordt door ons nagezien voordat deze afgeleverd wordt. Prijzen zijn incl. de kosten voor het te naamstellen.

  Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@electricmotorcycles.nl of +318564016222

  Wist u dat wij ook diverse elektrische motoren verhuren? Kijk daarvoor op onze website. www.electricmotorcycles.nl

  Electric Motorcycles.

  De locatie voor uw nieuwe en gebruikte elektrische motorfiets!

  We spreken Nederlands, Engels en Duits.

  Sie können uns auch in Deutsch contactieren.

  You can adress us in English as wel.


Opties en Accessoires:
ABS, Alarmverlichting, Bagageruimte, CCS Snelladen, Handkappen, Kofferset, Mia / Kia Mogelijk, Soft Lateral Luggage, Stalen / RVS leidingen, USB / Telefoonlader, Windscherm
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Electric Motorcycles
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Struts" betekent: Strips van stevig staal die in plaats van de achterschokbrekers worden gemonteerd en de scharnierende achterbrug vastzetten. Deze merkwaardige ingreep wordt gedaan om een stijf frame (hardtail) te creŽren.
© 2000 - 2019 Motoroccasion