Nieuwsbrief:

GAS GAS  EC 350 F - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Rood
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Voor diegenen die meer vermogen willen hebben maar niet in willen leveren op plezier, dan is de GASGAS EC 350F de beste keuze op dit moment. Een combinatie van een constante stroom van vermogen met een dynamische handelbaarheid van een volwasssen 4-takt. Voorzien van een Braktec hydraulische koppeling voor een zorgenloze en onderheidsvrije bediening samen met een superbetrouwbare 6-versnellingsbak en een WP-voorvork en vering.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 2008 - In 2008 bracht Harley-Davidson de "Rocker" en de "Rocker C(Chroom)" uit naar aanleiding van haar 105-jarig bestaan. Deze behoren ook tot de Softail-familie. De twee opvallendste kenmerken aan deze motoren zijn: ze kunnen zowel als mono-zitter als ook als duo-zitter worden gebruikt door een kliksysteem dat zich onder het hoofdzadel bevindt, en ze hebben een brede achterbrug voor een 240mm-achterband. Kenny Coolbeth pakt zijn derde opeenvolgende Grand National Championship De Touring familie heeft nu een geheel nieuw frame en biedt een langere wielbasis, een lagere zitpositie en een betere wendbaarheid. Het nieuwe Harley-Davidson Museum opent in Milwaukee op 12 juli. Het Museum heeft vitrines met honderden klassieke en custom motoren, interactieve tentoonstellingen en nooit eerder vertoonde films en foto's. In overeenstemming met de traditie komen honderdduizenden motorrijders uit de hele wereld samen op Milwaukee om de 105e verjaardag van Harley-Davidson te vieren. Het entertainment bevat een optreden van onder andere de Foo Fighters en Bruce Springsteen. Datzelfde weekend viert de HOG haar 25 jarig bestaan met een eigen feest.
© 2000 - 2024 Motoroccasion