Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  ROAD KING CLASSIC FLHRCI - 2005

€ 10.990,- € 12.990,-
Garantie: Ja
59986 Km
Cherry red
Start de slideshow
<
1 VAN 17
>
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Roadking Classic 2005

Zeer nette en goed onderhouden Roadking Classic 2005 in de kleur Cherry red . De perfecte motor om er eens samen op uit te gaan. De motor wordt geleverd inclusief afleverbeurt en 6 maanden garantie .
Indien je geen garantie wil dan is de motor als zo mee prijs € 10990,-
Een proefrit is geen probleem, even een belletje en we zetten hem klaar voor je .
 
  • Pietersen US Cars & Bikes bestaat al meer dan 85 jaar . In onze unieke showroom vind je naast nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto's ook een schitterde sortering van jong gebruikte Harley-Davidsons

Opties en Accessoires:
De motor staat in consignatie en is de afgelopen 4 jaar door ons onderhouden.
De meest gangbare accessoires zitten er op die de motor meer comford en uitsraling geeft.
 
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Pietersen US Cars & Bikes
Wist u dat: In de motortaal "Chief" betekent: 1200CC zijklep v-twin motorfiets van het merk Indian, die vanaf de introductie in de herfst van 1921 immens populair is geweest onder de gemotoriseerde politie in de Verenigde Staten, met name in New York City. De Chief is een grote uitvoering van het sinds 19x2 bestaande model, de Indian Scout. Tot 1936 had aartsrivaal Harley-Davidson geen model dat zich qua snelheid kon meten met de Chief, maar met de komst van het type EL , een1000cc v-twin kopklepmotorfiets, bekend geworden onder de naam Knucklehead, revancheerde Harley-Davidson zich in dat jaar. De Chief onderging diverse gedaanteverwisselingen en deze robuuste en snelle motorfiets werd gemaakt tot de fabriek, gevestigd in Springfield, Massachussets, in 1953 ten onder ging. De laatste partij Chiefs werd geleverd aan de New Yorkse politie.
© 2000 - 2018 Motoroccasion