Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  WIDE GLIDE SCREAMING EAGLE CVO FXDWGSE - 2001

Garantie: Ja
57307 Km
BLAUW
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Zeer zeldzame CVO Dyna Wide Glide (FXDWG3). Alles maar dan ook alles is speciaal aan deze motor.

Harley-Davidson CVO (Custom Vehicle Operations) zijn een reeks van Harley modellen die door de Harley-Davidson fabriek worden gecustomiced op maat.

Vanaf 1999 heeft Harley-Davidson een kleine selectie van zijn massa geproduceerde motorfiets modellen gekozen en hier een limited-edition van gecreerd. Aanpassingen bestaan o.a. uit modellen met grotere cilinderinhoud, Special hand-paint lak waar bladgoud in is verwerkt, het leder is van struisvogelleder en extra accessoires welke niet geleverd kunnen worden op reguliere modellen.

Met zijn mooie custom paintjob is deze FXDWG3 Wide Glide een plaatje om te zien. Daarnaast is dit exemplaar voorzien van vele extra opties, zoals:
- Veel chroomdelen
- Vance & Hines uitlaten
- Speciaal zadel met vlammen erin gestikt (Ostrich leather)
- Topkuipje in dezelfde kleur als de andere lakdelen
- Speciale spiegels en handvaten
- Forward controls
- En nog meer chroomdelen!
Motor is gewoon in nieuwstaat, kom langs en overtuig uzelf!

Voor meer informatie over CVO zie ook: https://en.wikipedia.org/wiki/Harley-Davidson_CVO

Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren. Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.
Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!
Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.
De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kan uitproberen.
Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.
Geintresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt

Joppen Motoren
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
T. 0402062033
E. info@joppen.nl
W. www.joppen.nl

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Joppen Motoren
Een stukje historie: HONDA in 1971 - In april 1971 kwam Honda met een CB500 Four. Deze werd in 1974 opgevolgd door de 550 cc versie. In de jaren '70 werden de 250 en 350 cc modellen constant opgewaardeerd en aangepast waarbij de 350 cc naar 360 cc ging. Laat in 1970 introduceerde Honda een "semi-serieus" viertakt project, de SL125 eenpitter, in Japan en liet deze opvolgen in 1972 door de meer serieuze SL250. De SL250 had een langere veerweg, veel bodemvrijheid en deed het goed op de weg en off-road.
© 2000 - 2019 Motoroccasion