Nieuwsbrief:

HONDA  VFR 800 X CROSSRUNNER ABS - 2015

€ 8.750,- € 9.250,-
Garantie: Ja
21392 Km
Antraciet
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw type Honda Crossrunner met ABS, lage km-stand, strak design, val beugels en super scherp geprijsd.!
 • .
  500 euro Cash Back
   
  Deze gehele maand hebben wij een GIGANTISCHE actie.
  Koopt u bij ons in deze maand een motor, dan ontvangt u € 500 cash back op onze showroomprijs! Tel uit je winst, we zijn ketter gek deze maand..!

  Wij reserveren geen motoren deze maand zonder aanbetalingen. Weg is pech, dus wees er snel bij! 

  Financieren?
  50/50 deal mogelijk. Betaal nu 50% en de overige 50% gespreid. Alles kan..! Informeer snel.

  Actie is geldig t/m 31 oktober,  zet en type fouten onder voorbehoud. Uitgezonderd van aanbiedingen en afgeprijsde modellen. AMT behoud zich het recht om eventuele aanpassingen aan te brengen.

  ..
  Welkom bij AMT Motors.
  Wij hebben altijd 160 motoren op voorraad in de prijsklasse van € 1.000 tot € 8.000. In onze 900m2 grote motorshowroom is altijd wel iets te zien en te beleven. Ook hebben wij een mooie kledingafdeling waarin wij alle soorten kleding, helmen, handschoenen en accessoires aanbieden tegen scherpe prijzen. In onze moderne werkplaats werken wij met vakmensen met de nieuwste apparatuur.

  Wij zijn een Bovag én RDW gecertificeerd motorbedrijf.
  Ook voor een juiste en voordelige verzekeringen moet u bij ons zijn.

  Onze openingstijden:
  Maandag gesloten
  Dinsdag tot vrijdag 09.00 tot 17.30
  Zaterdag 09.00 tot 16.00

  Onze contact gegevens:
  AMTMotors.nl
  Fultonstraat 11,
  2691 HA ’s-Gravenzande
  T: 0174 76 49 46
  M: info@amtmotors.nl

  Graag tot ziens bij dé voordeligste en grootste BOVAG-motordealer van het Westen!

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
AMT Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Atlas" betekent: Fabrieksbenaming voor een van de laatste zware Norton-twins, geproduceerd van 1965-1968. Het motorblok heeft in essentie al de vormen aangenomen van de laatste traditionele Norton, de Commando. Het motorblok van de Atlas huist voor de laatste keer in het sinds 1950 gehanteerde Featherbed-frame. Het is nog een rechtopstaande twin, terwijl bij de Commando het motorblok enkele graden naar voren in het frame is gekanteld. De Atlas was met zijn 65OCC- en 750cc-uitvoering een donderende krachtpatser. Een minpunt was echter dat bij hoge snelheden excessieve trillingen in het motorblok ontstonden, waardoor deze toenmalige superbike een onstuimig vibrerende motorfiets werd. De Norton Atlas is slechts en­kele jaren gemaakt. Onder fijnproevers binnen de café-race-scene genoot deze motorfiets de voorkeur boven een Triumph Bonneville of een BSA-twin. Een in originele staat verkerende Atlas heeft opvallend veel klassieke waarde gekregen. Wellicht omdat het de laatste op traditionele leest geschoeide Norton was, waarin alle stilistische elementen die de café-race-cultuur had voortgebracht in één fabrieksontwerp waren verenigd.
© 2000 - 2018 Motoroccasion