Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  EE 3 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - ee-3
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De EE3 is de perfecte machine om jonge coureurtjes kennis te laten maken met de opwindende wereld van het offroadrijden. De EE3 wordt aangedreven door een hypermoderne elektromotor met een piekvermogen van 3,8 kW en is vakkundig samengesteld uit een frame van chroom-molybdeen, WP-vering en hoogwaardige componenten. Met zes rijmodi en een aanpasbare ergonomie dankzij een verstelbare zithoogte kunnen motorrijders met de EE3 hun zelfvertrouwen vergroten naarmate ze groeien en op een veilige en controleerbare manier de basisbeginselen van offroadrijden aanleren. Bovendien produceert de baanbrekende EE3 bijna geen geluid, waardoor hij perfect is voor rijden in gebieden die gevoelig zijn voor geluidsemissies.

Verstelbare zithoogte
6 verschillende rij-modi
2 uur rijtijd
1 uur laadtijd

  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Toerbuffel" betekent: De toerbuffel is de overtreffende trap van de toerfiets. Het is de reismotor in optima forma. Lange tijd kan de toerbuffel een hoge snelheid aanhouden, zonder dat de motorrijder en passagier moe worden. De Honda GoldWing is een goed voorbeeld van een toerbuffel.
© 2000 - 2024 Motoroccasion