Nieuwsbrief:

INDIAN MOTORCYCLE  SCOUT BOBBER - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Groen
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Indian Motorcycle - Scout Bobber Sagebrush Smoke

[ACTIE] Indian Motorcycle After Party, Een feestelijke actie op geselecteerde modellen. Ontvang €800,- gratis accessoires bij aanschaf van deze Scout Bobber.

De Scout Bobber is de moderne interpretatie van de iconische bobber-stijl. Gestript, compleet in zwart uitgevoerd, met een scherpe styling en ongepolijste power. De vloeistofgekoelde, 1133 cc grote, 94 PK sterke V-Twin biedt snelle acceleratie en meer dan genoeg power voor elke situatie. Dankzij ongekende aandacht voor details is de gestripte Scout Bobber een niet te negeren verschijning.

  • ------

    Lowlands Biker Store in Zwolle.

    2400 m2 motorplezier en gezelligheid! Ruim aanbod van (Custom-made) Harley Davidson, Indian Motorcycle, Royal Enfield, Moto Guzzi en Moto Morini motoren. 

    - Official Dealer Indian Motorcycle
    - Official Dealer Royal Enfield (FLAGSHIP STORE VAN NL)
    - Official Dealer Moto Guzzi
    - Official Dealer Moto Morini


    Tel: 038-4211701 Whatsapp: 06-28452169





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Lowlands Biker Store
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Sweptbacks" betekent: Uitlaatbochten die vanaf de cilinderkop direct schuin naar achteren terugbuigen (zijdelings langs de cilinders) om een met het oog op de prestaties zo kort mogelijke verbinding met de dempers te verkrijgen. Van to sweep back, naar achteren draaien. Sweptbacks komen niet zo gauw tegen de grond bij het plat door de bocht gaan. Op terreinmotorfietsen zorgt de sweptback-uitlaat ervoor dat de uitlaatdemper niet onder water komt te staan wanneer door een beek of rivier wordt gereden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion