Nieuwsbrief:

KAWASAKI  Z 1000 - 1978

Garantie: Ja
65082 Km
Rood
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Deze super mooie Z1000A2, afkomstig van tweede eigenaar, is door ons gedeeltelijk gerestaureerd met 98% originele onderdelen én een paar zeer nuttige extra's zoals ze in de zeventiger jaren ook gebruikt werden. Optisch én technisch in top staat, zo vind je hem niet meer.

Marving 4 in 1 racing uitlaat nieuw, Dyna "S" onsteking, Dyna bobines & kabels, YSS instelbare achterschokdempers......

En ja, wielen en chroom delen allemaal origineel en tip top, origineel achterspatbord  in de lange uitvoering & originele onstkingsdeksel & origineel zadel kunnen bij de motor meegeleverd worden!

Iets voor jou? kom hem dan maar snel bewonderen in onze showroom!


  • Schepers motoren design is een all-round motorzaak en sinds 2002 een begrip in een van de mooiste motor-tourgebieden van Nederland; Limburg.

    Bij ons vindt je: een moderne werkplaats waar wij met onze 25 jaar ervaring iedere motor de beste verzorging bieden, diverse speciaal geselecteerde betrouwbare occasions ( afgeleverd met garantie, financiering & inruil mogelijk ), kledingshop met bekende merken zoals Premier, Arai, IXS, Grandcanyon, Stylmartin, Daytona.

    Gespecialiseerd in customizing, van kleine veranderingen tot totaal ombouw. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw motor te bespreken. Onze creaties zien er overigens niet alleen super vet uit, wij garanderen ook 100% rijplezier!

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Schepers Motoren Design
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Thruxton" betekent: Toen de Clubman en Junior Clubman raceklassen voor lichte en zware fabrieksracers als deel van het TT-raceprogramma waren opgeheven, werd na 1955 de Thruxton-racecategorie voor produktieracers ingesteld. Hierbij werd een marathonrace verreden, die aanvankelijk bekend stond als Thruxton Nine-Hour, en later als de 500-miler. Thruxton werd net zoals dat met de Clubman was gebeurd als referentie gebruikt wanneer een merk kampioen werd in deze wegrace. Zo is er de 500CCVelocette Venom Thruxton
© 2000 - 2019 Motoroccasion