Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 85 TT - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit/Rood
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Het gaat hier om de nieuwe model Moto Guzzi V85 TT

De iconische en direct herkenbare styling van de Moto Guzzi V85 evolueert, deze keer met een meer eigentijdse interpretatie, waarbij talloze details zijn verfijnd die de authentieke charme van het oorspronkelijke model behouden.

De steunen van de koplampen en het instrumentenpaneel zijn nu van gegoten aluminium, in plaats van de stalen buizen van de vorige generatie, waardoor de topkuip een sportievere en dynamischere uitstraling krijgt. De nieuw ontwikkelde handgreep achter (aangeboden als accessoire voor de V85 Strada) is ook van aluminium. Deze stijlvolle keuze draagt bij aan het verbeterde comfort en de ergonomie voor de passagier. De brandstoftank is een van de bepalende elementen van de V85 line-up, met zijn fraaie vormen die nu nog robuuster en dynamischer ogen. De tweecilindermotor heeft nieuwe cilinderdeksels, waarvan het ontwerp de technische upgrades van de motor benadrukt. De motor voldoet aan de nieuwe Euro 5+ emissievoorschriften en heeft veel inspanningen ondergaan om het vermogen te verhogen en de gasrespons - en dus het koppel - bij lage toerentallen te verbeteren. Dit is bereikt dankzij de toepassing van variabele kleptiming en klopsensoren. Het resultaat is een hoger maximumkoppel - 83 Nm bij 5.100 t/min - en meer vermogen - 80 pk bij 7.750 t/min - evenals meer rijplezier en een betere gasrespons, die meer flexibiliteit biedt bij lage toerentallen en hoge versnellingen. De injectie maakt gebruik van een enkelvoudig 52 mm gasklephuis, terwijl de Ride-by-Wire gasklepregeling met meerdere dimensies, een oplossing die een nauwkeurige regeling van de opening van de gasklep mogelijk maakt, niet alleen de algehele efficiëntie optimaliseert voor een soepele, rijke vermogensafgifte, maar ook het brandstofverbruik verlaagt.

De Moto Guzzi V85 TT is de "all-terrain" motorfiets die de oorspronkelijke geest van de V85 belichaamt, met een zeer suggestief uiterlijk en styling die teruggrijpt naar de sferen van de jaren 80 en de enduromotoren waarmee je alles kon doen, van alledaags vervoer tot avontuurlijke reizen. Hij is uitgerust met spaakwielen die plaats bieden aan tubeless banden van 17" en 19" (respectievelijk 150/70-17 en 110/80-19), maten die zelfs off-road liefhebbers tevreden zullen stellen. Bovendien wordt de motor afgeschermd door een nieuwe aluminium beschermplaat en zijn de handgrepen voorzien van verbeterde, beter beschermende handkappen. De Moto Guzzi V85 TT valt op door zijn rood gespoten frame, gecombineerd met de suggestieve tweekleurige Rosso Fuji en Grigio Tambora kleurstelling. Zelfs de veer van de achter schokdemper is rood en kan eenvoudig worden ingesteld met een handige knop.

  • Ga voor zekerheid en geniet bij dit nieuwe model van fabrieksgarantie en mobilityservice!

    NIWA Motoren bestaat ruim 25 jaar en is de absolute Suzuki, KTM, Kawasaki en Italiaanse specialist van het noorden.

    Met ruim 250 motoren op voorraad bent u voor zowel nieuwe als gebruikte motoren van alle merken bij ons aan het juiste adres. Wij ruilen uw motorfiets graag in, bovendien is inruil van uw auto ook mogelijk.

    NIWA Motoren is tevens eigenaar van Voordeelhelmen Zwaagdijk, ook voor kleding, helmen en accessoires adviseren wij u graag.

    Interesse in deze motorfiets ? Neem contact met ons op via 0228-564000 of stuur een email naar verkoop@niwa.nl

    Maandag:Gesloten
    Dinsdag:08:30 - 17:30
    Woensdag:08:30 - 17:30
    Donderdag:08:30 - 17:30 (koopavond van 1 april tot 1 sept)
    Vrijdag:08:30 - 17:30
    Zaterdag:08:30 - 16:30
    Zondag:Gesloten

Opties en Accessoires:
ABS, Allroad bandenset, Nieuw TFT-display, Rijmodi, Traction Control, Twee kleurige editie, Verstelbaar windscherm, Nieuwe koplampframe, vernieuwde tank, nieuwe Cilinderkoppen




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Daytona Beach" betekent: Plaats in het zonnige Florida waar ieder jaar aan het eind van de maand februari de Daytona Bike Week wordt georganiseerd. Een treffen, met kermisachtige trekken, waar motorrijders uit de gehele Verenigde Staten (en ook steeds meer uit andere landen) samenkomen. Het treffen speelt zich voor een belangrijk deel af op het brede en spiegelgladde strand (Daytona Beach), waarop vroeger de nationale Amerikaanse snelheidsrecords voor auto’s en motorfietsen werden gevestigd. De naam Daytona werd door motorfietsfabrikanten gebruikt als typenaam voor sportieve motorfietsmodellen, bijvoorbeeld deTriumph Daytona (T100 R ). Er is in Daytona Beach een universitaire opleiding in de motorfietstechniek gevestigd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion