Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 85 TT - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Nero
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Prijs
€ 14.099,-- Rijklaar, inclusief BTW en BPM 
Financiering ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Bouwjaar
NIEUW
Kilometerstand
0km
kleur
NERO  ( mat zwart )  
Verde  ( mat groen ) uit voorraad leverbaar
Motor
850cc V2-cilinder
Transmissie
Schakel
Opties/specificaties

De nieuwe V85TT  e5 wordt geleverd met nieuwe type spaakwielen en tubeless banden.


GUZZI’S EERSTE KLASSIEKE REIS-ENDURO
Eenvoudige vormen, handelbaarheid en rijcomfort zijn de elementen waarmee de V85 TT zich onderscheidt, waarbij zijn design en stijl de taal spreken van vrije geesten die kilometers asfalt achter zich willen laten.
De V85 TT voegt klassieke stijldetails uit de offroad-wereld op een natuurlijke manier samen met geavanceerde hightech, zoals het digitale dashboard en de led-verlichting voor en achter. In de dagrijverlichting van de koplamp is duidelijk het silhouet van de beroemde Moto Guzzi-adelaar herkenbaar.
Een kuip heeft de V85 TT niet, maar zijn ruitje van donkergetint plexiglas en handbeschermers maken hem tot een echte allseason-motorfiets, die altijd klaar staat voor het avontuur wanneer je daar zin in hebt.

Voor de Moto Guzzi V85 TT zijn er diverse accessoires leverbaar, van kofferset tot handvatverwarming. Informeer naar de mogelijkheden.

Tevens in 35KW uitvoering leverbaar!

De MOTO GUZZI wordt bij ons afgeleverd inclusief: Afleverbeurt, volle tank, te naamstellen, 24 maanden garantie, 24 maanden ROAD-ASSITANCE ( europa ) en de 1500km beurt voor €60,-- exclusief materiaal.

 


  • Voor een bezichtiging bel TEL: 030-6622646 om teleurstellingen te voorkomen.

    Een bezichtingsafspraak is geen reservering. Mocht de twee-wieler eerder verkocht worden dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

    Proefritten mogelijk bij droog weer en de intentie tot aankoop.

    Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

    Al onze gebruikte motorvoertuigen worden voor de VASTE PRIJS!! standaard geleverd inclusief de 12 maanden wettelijke product garantie en 12 maanden BOVAG-garantie, tenzij anders aangegeven, tevens krijgen de motorvoertuigen een algehele controle / onderhoudsbeurt volgens schema.

    Voor meer informatie belt u 030-6622646

    Met vriendelijke groet,

    Pels Motoren
    Gessel 1
    3454MZ De Meern Utrecht

    Officieel motordealer van: Aprilia, MotoGuzzi en Benelli

    www.pelsmotoren.nl

    De Meern, ligt centraal gelegen tegen UTRECHT aan bij de kruising van de A12 en A2. Op 20 minuten rijden van AMSTERDAM , 30/40 minuten rijden van DEN HAAG en ROTTERDAM.


Opties en Accessoires:
35 KW mogelijk, ABS, ASR, handkappen, LED dagrij verlichting




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 2014 - Project LiveWire wordt voorgesteld aan het publiek. Een electrische Harley-Davidson. Net als alle andere fabrikanten moet de toekomst in kaart worden gebracht. Een hindernis die ook Harley-Davidson moet nemen is het beperkte bereik van elektrische motorfietsen. De batterijen moeten worden opgeladen na ongeveer 208 kilometer. Dat kan in 30 minuten tot een uur. Harley-Davidson president Matt Levatich vertelde dat hij verwacht de technologie te verbeteren en dat het bedrijf minder geïnteresseerd is in de onmiddellijke vraag dan in het potentieel op lange termijn. Project Rushmore wordt gestart, een input mogelijkheid voor alle Harley-Davidson rijders om aan te geven wat ze van de motoren vinden. Bedoeld om met deze feedback de motoren aan te passen. Modellen als de Breakout, Street Bob, Super Glide Custom XL 1200 T Superlow en de Dyna Low Rider zien het levenslicht.
© 2000 - 2024 Motoroccasion