Nieuwsbrief:

MOTO MORINI  CORSARO 1200 COPMETIZIONE - 2008

Garantie: Ja
3385 Km
ZWART
Start de slideshow
<
1 VAN 6
>
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
PRACHTIGE MOTO MORINI COSARO 1200 COMPETITIONE,MET DIVERSE CARBON DELEN EN TERMIGNONI UITLAATDEMPERS ER OP.SPECIALE UITVOERING COMPETITIONE!!!

.
BOVAG GARANTIE (INDIEN VAN TOEPASSING) EN AFLEVERINGSBEURT MET EEN MEERPRIJS VAN 250,- EURO AFLEVERINGSKOSTEN.
Gebben Motoren is de grootste Yamaha-exclusief dealer van nederland met een historie die teruggaat naar 1936.
Bijna het hele segment nieuwe Yamaha's voor de weg (tevens als demo), cross, enduro, atv en bromfietsen staat op voorraad. Gebben onderscheidt zich door zijn zeer klantvriendelijke en service gerichte manier van werken waarin bijna niets onmogelijk is. Kijk zeker een keer op onze site www.gebbenmotoren.nl naar onze grote voorraad occassions van alle merken en eventuele aanbiedingen in onze goed uitgeruste werkplaats , zeer uitgebreide kledingshop en onderdelen/accessoires afdeling. Graag tot ziens ook al is het alleen voor een lekker bakkie koffie.
Opties en Accessoires:
Carbon delen, Open uitlaten
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Gebben Motoren
 0522-443820
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Zijspan" betekent: Het zijspan of de zijspanwagen wordt met een speciale zijspanaansluiting aan het frame van de motorfiets bevestigd. Een zijspan heeft een eigen frame en de bak is afgeveerd bevestigd. Er zijn zijspannen met een rem op het zijspanwiel. Bij antieke modellen was het mogelijk het zijspanwiel vanuit de motorfiets aan te drijven met een as. Bekende fabrikanten van zijspanwagens en zijspanbakken waren het Nederlandse Hollandia, het Duitse Steib en het Amerikaanse Goulding.
© 2000 - 2017 Motoroccasion