Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  CLASSIC 500 - 2019

Garantie: Ja
Nieuw
Chrome Black
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Gebr. van Doorn Motoren uw Royal Enfield specialist bied aan.

De Royal Enfield Classic Chrome bezit een krachtige 500 cc motor met brandstof injectie en met een na-oorlogse uitstraling. Deze Classic Chrome zal de meest gewenste motorfiets zijn in de geschiedenis van Royal Enfield.

Deze motorfiets is geschikt voor degenen die alles willen: macht, brandstofeconomie, betrouwbaarheid en eenvoud van een klassieke stijl. Dit werd nog nooit eerder gecombineerd. De Classic Chrome laat u genieten tijdens uw rit dankzij het geluid van de motor en het gevoel van kracht in combinatie met de kracht die het belichaamt. Het uitzicht is simpelweg beter als je op een Royal Enfield Classic Chrome zit, op of van de weg.

De Royal Enfield Classic Chrome heeft een schijfrem in het voorwiel en achterwiel, de iconische “Tyger Eye Lamps” en een comfortabele zitplaats. Gewapend met een potente brandstof ingespoten 500cc motor en gekleed in een ontwapenend aansprekend naoorlogse styling, dit belooft de meest begeerde Royal Enfield in de geschiedenis te worden.

 

De kracht, het brandstofverbruik, de betrouwbaarheid en de eenvoudige, klassieke styling.-Officieel Royal Enfield Dealer

-RDW erkend

- Garantie 2 Jaar
  • GEBR. VAN DOORN MOTOREN.

    Authorized  ROYAL ENFIELD  Dealer

    Onderhoud motorfietsen, schadeherstel, kledingshop met merken als Buse, Jofama, Halvarssons en Lindstrands.

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Gebroeders Van Doorn Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Grijze import" betekent: Door de enorme opleving van de belangstelling voor motorrijden aan het einde van de jaren tachtig, waren de motorfietsen lange tijd niet aan te slepen. Buiten de officiŽle importkanalen om haalden talrijke motorzaken en individuen nieuwe en gebruikte motorfietsen uit de Verenigde Staten naar Europa. Deze import gaat buiten de officiŽle (witte) kanalen om en daarom wordt gesproken van grijze import.
© 2000 - 2019 Motoroccasion