Nieuwsbrief:

SUZUKI  AN 650 BURGMAN ABS EXECUTIVE - 2007

Garantie: Ja
37250 Km
ZWART
Start de slideshow
<
1 VAN 19
>
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
De AN650 Burgman is de allerbekendste onder de maxiscooters en mag best vergeleken worden met een limousine.
Hij heeft genoeg vermogen om snelwegkilometers te maken en de windbescherming en zitpositie zijn hier ook uitermate geschikt voor.
Als u lekker comfortabel wilt touren in een gemakkelijke zitpositie, die vrijwel iedereen urenlang vol kan houden, dan is dit echt iets voor u.
Ook ideaal om als woon- werkverkeer voertuig te gebruiken.
Kom snel langs en overtuig uzelf van deze mooie motorscooter.
U bent van harte welkom in de showroom van Joppen Motoren.
Tot ziens!

Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren. Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.
Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!
Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.
De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kan uitproberen.
Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.
Geintresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt

Joppen Motoren
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
T. 0402062033
E. info@joppen.nl
W. www.joppen.nl

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Joppen Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: VICTORY in 1999 - In het daarop volgende jaar word de V92C reeds ontvangen als de Motorcycle Cruiser of the Year door de pers. Ook wordt er gewerkt aan de uitbreiding van de dealer en model lineup, met als eerste de introductie van de sport cruiser, de V92SC, bij Sturgis in 1999.
© 2000 - 2018 Motoroccasion