Nieuwsbrief:

SUZUKI  GSF 650 S BANDIT ABS - 2011

Garantie: Nee
20928 Km
Zwart
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Te koop aangeboden:

Een Suzuki GSF 600 S ABS Bandit. De motor is gebouwd in 2011 en heeft op dit moment slechts 20928 km gelopen. De motor ziet er nog als nieuw uit! Het is duidelijk zichtbaar dat deze machine pas 2 eigenaren heeft gehad, die er ook echt zuinig op zijn geweest.

Het is een goede allround motor om mee te rijden. Hij heeft een fijne neutrale zitpositie, een krachtig en soepel motorblok , met genoeg vermogen om lekker mee weg te komen.
Daarnaast een makkelijke en betrouwbare motor voor vele omstandigheden.

Het blok stamt van ver uit de jaren negentig, wel doorontwikkeld, maar geen grote wijzigingen. Met zegt ook wel , " never change the winning team ". En dat klopt ook wel. Dit model verkoopt ook gewoon al jaren goed, omdat hij zo makkelijk , relatief goedkoop, en betrouwbaar is.

De Bandit 650 is een allemansvriend. Lage opstap, licht van gewicht , stuurt makkelijk, en rijdt zich kinderlijk eenvoudig berijden. Daarnaast is hij vriendelijk in het onderhoud.

Kortom een super nette machine die helemaal klaar staat voor de volgende eigenaar!

Prijs : 4650.- (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

U kunt optioneel kiezen tussen 2 afleverpakketten :
-Rouvoet Basispakket   200.-  : 3 maanden garantie met een  onderhoudsbeurt. Zo stap je fris en zorgeloos op je nieuwe motor.
-Rouvoet Zekerheidspakket  400.-:  6 maanden garantie met een onderhoudsbeurt.  Geschikt voor voertuigen tot een leeftijd van 12 jaar met een maximale kilometerstand van 50.000 km.                    

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :
Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en accessoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,
Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl


 
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
Rouvoet Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Boxer" betekent: Aanduiding voor een motorfiets waarbij de cilinders in het horizontale vlak tegenover elkaar liggen. De langste traditie op het gebied van boxermotoren heeft Duitsland. De bekendste boxermotor is die met twee cilinders van het Duitse merk BMW. De Honda Gl1000 GoldWing die in 1974 op de motorbeurs van Keulen werd ge´ntroduceerd, heeft een watergekoelde viercilinder boxermotor. Inmiddels heeft de GoldWing een opvolger gevonden in de Aspencade met een zescilinder boxermotor van 1500CC. Een boxermotor met twee cilinders wordt in het Engels een flat twin of pancake, oftewel pannekoek genoemd.
© 2000 - 2019 Motoroccasion