Nieuwsbrief:

SUZUKI  GSX-8S - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Blauw Zwart Wit Grijs
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
suzuki - gsx-8s
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
  • Gloednieuwe 776 cc DOHC paralleltwin met Bi directional Quickshifter
  • Standaard uitgerust met 5 inch TFT display
  • Rijklaar slechts 202 kilogram dankzij lichtgewicht componenten
  • Instelbare Traction Control met drie rijmodi
  • Ook beschikbaar in A2 variant
Suzuki onthult de gloednieuwe GSX 8S: een middelzware performance naked die nieuwe maatstaven zet in zijn segment met een gewaagde styling en een ongekend rijke standaarduitrusting. De GSX 8S combineert maximaal rijplezier met een compleet nieuw ontwikkelde 776 cc paralleltwin. 

De magie van GSX
De nieuwe Suzuki GSX 8S vormt het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van Suzuki's populaire GSX modellen. Al sinds jaar en dag staat de lettercombinatie GSX voor de ultieme mix van comfort, wendbaarheid en rijplezier. En dat alles op een toegankelijke manier. Een machine voor elke dag dus, ongeacht de bestemming. Dat begon in de jaren tachtig met de Suzuki GSX S 1100 Katana. Maar ook in hedendaagse Suzuki modellen als de GSX S950, GSX S1000 en GSX S1000GT komen die eigenschappen terug. In de nieuwe GSX 8S tilt Suzuki alle kenmerken van een volbloed GSX naar een hoger plan. De motorfiets is van A tot Z compleet nieuw ontworpen.

Bovendien wordt elke nieuwe Suzuki geleverd met 6 jaar garantie, gratis mobiliteits service binnen de garantie periode en is er de optie op Suzuki Finance financieringen, en speciaal voor de Suzuki rijders is er de Suzuki Motorverzekering!

 
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Buck knife" betekent: Geen biker zonder zij n eigen Buck knife. Dit knipmes wordt gedragen in een lederen foedraaltje aan de riem en wordt in diverse formaten gemaakt. Genoemd naar het Amerikaanse familiebedrijf Buck, dat het mes maakt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion