Nieuwsbrief:

SUZUKI  GSX-S 750 ZA - 2019

Garantie: Ja
Nieuw
MATZWART METALLIC
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Onderhoudsboekjes: Aanwezig


Het gaat hier om een speciaal opgebouwde Suzuki GSX-S 750 ZA Niwa Special.
Voorzien van zeer veel extra's!

Nu verkrijgbaar met €1000,- korting!

Kosten rijklaar maken zijn in de prijs verwerkt.

De Suzuki GSX-S750A, de opvolger van de GSR750 ABS, is een bochtenmonster pur sang. Zijn gedrongen, gespierde uiterlijk laat geen twijfel bestaan over de lenigheid en de explosieve kracht, die de 114 pk sterke viercilinder op het asfalt zet als de gaskraan tot de stuit wordt opengedraaid.

NIWA Motorservice bestaat al meer dan 20 jaar en is dé absolute Suzuki, KTM, Kawasaki en Italiaanse specialist van het noorden.

Interesse in deze motorfiets ? Neem contact met ons op via 0228-564000 of stuur een email naar verkoop@niwa.nlOnderhoudshistorie Dealer onderhouden
Opties en Accessoires:
ABS, Arrow Uitlaat, Duoseat Cover, Ermax Windscreen, Korte kentekenplaathouder, Led Knipperlichten, Special, Stickerset, Traction Control
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motorservice
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Sei" betekent: Benelli 750 Sei, eerste seriemotorfiets met een motorblok dat zes cilinders dwarsgeplaatst in lijn had. Sei is Italiaans voor zes. Het Italiaanse merk Benelli kwam weliswaar als eerste met een dergelijke motorfiets op de markt, maar de vormgeving van het blok verraadde een nauw samenwerkingsverband met Japanse motorfietsfabrikanten. Kort daarop verscheen dan ook een Japanse motorfiets met een vrijwel identiek motorblok, de Honda CBX . Later volgde Kawasaki met een vergelijkbare watergekoelde zescilinder, de Z1300, een zwaargewicht van 300 kilogram. Dergelijke zescilinder-in-lijn motorfietsen worden niet meer gemaakt.
© 2000 - 2019 Motoroccasion