Nieuwsbrief:

SUZUKI  GSX-S 750 ZA - 2019

Garantie: Ja
Nieuw
MATZWART METALLIC
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Onderhoudsboekjes: Aanwezig


Het gaat hier om een speciaal opgebouwde Suzuki GSX-S 750 ZA Niwa Special.
Voorzien van zeer veel extra's!

Nu verkrijgbaar met €1000,- korting!

Kosten rijklaar maken zijn in de prijs verwerkt.

De Suzuki GSX-S750A, de opvolger van de GSR750 ABS, is een bochtenmonster pur sang. Zijn gedrongen, gespierde uiterlijk laat geen twijfel bestaan over de lenigheid en de explosieve kracht, die de 114 pk sterke viercilinder op het asfalt zet als de gaskraan tot de stuit wordt opengedraaid.

NIWA Motorservice bestaat al meer dan 20 jaar en is dé absolute Suzuki, KTM, Kawasaki en Italiaanse specialist van het noorden.

Interesse in deze motorfiets ? Neem contact met ons op via 0228-564000 of stuur een email naar verkoop@niwa.nlOnderhoudshistorie Dealer onderhouden
Opties en Accessoires:
ABS, Arrow Uitlaat, Duoseat Cover, Ermax Windscreen, Korte kentekenplaathouder, Led Knipperlichten, Special, Stickerset, Traction Control
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motorservice
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HONDA in 1952 - In 1952 Honda produceerde men de eerste "Cub" F-type, een halve paardekracht, 50cc, tweetakt motor dat in enorme aantallen werd geproduceerd. Je kon het blok los kopen om op je 'gewone' bromfiets te zetten maar ook compleet als de rood-witte 'Auto-Bai'. Binnen een jaar na de introductie verkocht men maar liefst 6500 stuks. Op dat moment bedroeg dat 70% van de Japanse gemotoriseerde tweewielermarkt.
© 2000 - 2019 Motoroccasion