Nieuwsbrief:

SUZUKI  GSX-S 750 ZA - 2019

Garantie: Ja
Nieuw
MATZWART METALLIC
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Onderhoudsboekjes: Aanwezig


Het gaat hier om een speciaal opgebouwde Suzuki GSX-S 750 ZA Niwa Special.
Voorzien van zeer veel extra's!

Nu verkrijgbaar met €1000,- korting!

Kosten rijklaar maken zijn in de prijs verwerkt.

De Suzuki GSX-S750A, de opvolger van de GSR750 ABS, is een bochtenmonster pur sang. Zijn gedrongen, gespierde uiterlijk laat geen twijfel bestaan over de lenigheid en de explosieve kracht, die de 114 pk sterke viercilinder op het asfalt zet als de gaskraan tot de stuit wordt opengedraaid.

NIWA Motorservice bestaat al meer dan 20 jaar en is dé absolute Suzuki, KTM, Kawasaki en Italiaanse specialist van het noorden.

Interesse in deze motorfiets ? Neem contact met ons op via 0228-564000 of stuur een email naar verkoop@niwa.nlOnderhoudshistorie Dealer onderhouden
Opties en Accessoires:
ABS, Arrow Uitlaat, Duoseat Cover, Ermax Windscreen, Korte kentekenplaathouder, Led Knipperlichten, Special, Stickerset, Traction Control
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motorservice
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1972 - In 1972, na het succes in Amerika in de begin jaren zestig met de Scramblers wilde Ducati verder met de succesformule als toegepast in het thuisland, in het bijzonder met de desmodromische 450. Aan het einde van de jaren zestig was er een ware explosie van zogeheten 'maxibikes'. En opnieuw had ontwerper Taglioni voor Ducati een winnend wapen achter de hand. Op 23 april 1972 arriveerde Ducati weer op de racebaan. Ditmaal op de Imola 200 Miles met een nieuwe tweecylinder desmodromic 750. Bestuurd door Paul Smart en Bruno Spaggiari waren deze goed voor een eerste en tweede plaats. De exceptionele 750 Supersport werd daarop uitgebracht als uitloper van deze spectaculaire overwinning.
© 2000 - 2019 Motoroccasion