Nieuwsbrief:

SUZUKI  INTRUDER M 1800 R - 2007

Garantie: Ja
48000 Km
Black Edtion
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Te koop aangeboden,

Suzuki M1800R Intruder # Custom # Bouwjaar: 2007 # Kilometerstand: 48.000 # Kleur: Black Edtion #

De motor verkeerd in Zeer Goede Staat! Geen beschadigingen of krassen op te zien. Hij ziet er gewoon keurig netjes uit en is goed onderhouden. In Mei dit jaar heeft de motor nog een grote beurt gekregen. Hierbij zijn de Kleppen gecontroleerd ( stonden nog mooi binnen de toleranties ), Nieuwe olie en olie filter, K&N luchtfilter gereinigt en Cardan olie ververst. Na deze beurt is er nog 600km met de motor gereden. Voordat de motor op internet kwam heb ik de rem olie voor + achter ververst en de rem klauwen gereinigt. Beide banden en de remmerij is in perfect staat, hij staat gewoon opstap klaar!

De M1800R is volledig omgebouwd met kwaliteits onderdelen. Zo is het volgende er aan gedaan: Custom achterspatbord, Custom fenderstruts verchroomd, Custom zijkappen, Custom radiator spoiler / bugspoiler, Custom zadel, 280 brede achterband!! Custom stuur, Custom stuureinden, Kentekenplaat op zijkant,  Kentekenplaat verchroomd, Cardan cover verchroomd, Gepolijste velgen, Kleine richting aanwijzers achter ( met ingebouwde rem, knipper en achterlicht E keur ) Zwarte voorvorkpoten, Custom luchtfilter huizen, Custom handvaten en Veel spikes verwerkt op de motor. De meeste custom onderdelen komen bij H&B motorcycles vandaan ( Duitsland ) Bij de custom parts van H&B zitten ook T.U.V. papieren, deze worden ook mee geleverd. Alle oringele onderdelen (zie foto) en reserve sleutel worden netjes mee geleverd. Het is een prachtige verschijning waar je veel bekijks mee trekt. De motor heeft 160NM en 125PK, dus een beest van een motor! Kortom opstappen en veel plezier beleven,

Zie foto’s! Voor vragen kunt u me bellen of mailen,

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk.

Geen aflever kosten! Financiering is mogelijk
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Dekker Motorsport Hapert
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Gläser" betekent: Duitse fabrikant van kunststof toer kuipen. De naam is een eigen leven gaan leiden voor de toerkuipen van BMW-politiemotorfietsen. Kenmerkend voor de Glaser-stroomlijn is de uitstulping aan de voorzijde, waarin de koplamp is opgenomen.
© 2000 - 2018 Motoroccasion