Nieuwsbrief:

SUZUKI  QUADSPORT Z 50 - 2018

Garantie: Ja
Nieuw
BLAUW/WIT
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja


Groot plezier voor de kleintjes

Samen eropuit trekken en ontdekkingen doen, dat is een van de geneugden van het ouderschap. Het 49cc motorblokje kan het enthousiasme van ieder kind aan. Door gebruik te maken van dezelfde bewezen technieken die Suzuki voor haar motoren gebruikt, kun je er op vertrouwen dat de Z50 vermogen, handelbaarheid en kwaliteit als eigenschappen heeft. De aanwezige 2,6 liter benzine tank zorgt ervoor dat er meer dan genoeg gespeeld kan worden. De nieuwe 4-takt technologie zorgt voor een betrouwbaar concept dat zijn sporen al heeft verdient.

Het automatische transmissie systeem CVT maakt het rijden met de Z50 werkelijk kinderspel. Bij lage snelheid beschik je over meer trekkracht terwijl de motor soepeler en lagere toeren draait op hogere snelheid.

De Quadsport Z50 is leverbaar voor de consumentenprijs van € 2.499,-*. .


*Inclusief BTW, exclusief kosten rijklaar maken

NIWA Motorservice bestaat al meer dan 20 jaar en is dé absolute Suzuki, KTM, Kawasaki en Italiaanse specialist van het noorden.
Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
NIWA Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 1979 - ApriliaIn tien jaar groeide Aprilia sterk. Tussen 1969 en 1979 steeg de productie van bromfietsen van 150 naar 12.000 stuks en in slechts vier jaar steeg de productie van motoren naar 2.000 stuks per jaar. Het begin van de 80'er jaren was een crisisperiode voor de motorfietsmarkt in ItaliŽ en Europa in het bijzonder. Niet langer beperkt tot motorcross en brommers nam Aprilia de strategische stap om nieuwe lijnen in enduro, trials en wegmotoren tussen de 50 en 600 cc te ontwikkelen. Gedurende de crisisjaren werd Aprilia een bron van ideeŽn en projecten wat een goede basis bleek gedurende de jaren die zouden volgen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion