Nieuwsbrief:

SUZUKI  QUADSPORT Z 50 - 2018

Garantie: Ja
Nieuw
BLAUW/WIT
suzuki - quadsport-z-50
suzuki - quadsport-z-50
suzuki - quadsport-z-50
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja


Groot plezier voor de kleintjes

Samen eropuit trekken en ontdekkingen doen, dat is een van de geneugden van het ouderschap. Het 49cc motorblokje kan het enthousiasme van ieder kind aan. Door gebruik te maken van dezelfde bewezen technieken die Suzuki voor haar motoren gebruikt, kun je er op vertrouwen dat de Z50 vermogen, handelbaarheid en kwaliteit als eigenschappen heeft. De aanwezige 2,6 liter benzine tank zorgt ervoor dat er meer dan genoeg gespeeld kan worden. De nieuwe 4-takt technologie zorgt voor een betrouwbaar concept dat zijn sporen al heeft verdient.

Het automatische transmissie systeem CVT maakt het rijden met de Z50 werkelijk kinderspel. Bij lage snelheid beschik je over meer trekkracht terwijl de motor soepeler en lagere toeren draait op hogere snelheid.

De Quadsport Z50 is leverbaar voor de consumentenprijs van € 2.499,-*. .


*Inclusief BTW, exclusief kosten rijklaar maken

NIWA Motoren bestaat al meer dan 20 jaar en is dé absolute Suzuki, KTM, Kawasaki en Italiaanse specialist van het noorden.
Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
NIWA Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 1952 - Na de val van de katoensector in 1951, richt Suzuki zich nog uitsluitend op de gemotoriseerde voertuigen. Deze inspanningen zullen snel hun vruchten afwerpen... In 1952: De Power Free, 2-takt, 36cc
© 2000 - 2019 Motoroccasion