Nieuwsbrief:

SUZUKI  SV 650 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Grijs Blauw Zwart
suzuki - sv-650
suzuki - sv-650
suzuki - sv-650
suzuki - sv-650
suzuki - sv-650
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De Suzuki SV650A maakt het rijplezier van een V-twin bereikbaarder dan ooit. Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is de populaire allrounder gemakkelijk te besturen. Bovendien is de SV650A krachtiger én zuiniger dan al zijn concurrenten.

Slimme systemen als Easy Start en Low RPM Assist zorgen ervoor dat de bestuurder zich volledig kan focussen op wat belangrijk is: genieten van het motorrijden. Voor het A2-rijbewijs is de Suzuki SV650A kosteloos leverbaar als 35 kW-uitvoering.

Bovendien wordt elke nieuwe Suzuki geleverd met 6 jaar garantie, gratis mobiliteits service binnen de garantie periode en is er de optie op Suzuki Finance financieringen, en speciaal voor de Suzuki rijders is er de Suzuki Motorverzekering!

 

  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1935 - Op de eerste juni 1935 werd de hoeksteen gelegd van de fabriek in Borgo Panigale. Dit nieuwe complex was een modern en ambitieus project en zo ontworpen dat het dienst moest gaan doen als het industriële en technologische middelpunt van Bologna. Gedurende deze periode wist de Ducati industrie zich over de landsgrenzen verder uit te breiden en opende kantoren in London, Paris, New York, Sydney en Caracas om zo een directere service en after-sales te kunnen bieden aan de klanten.
© 2000 - 2024 Motoroccasion