Nieuwsbrief:

SWM  SUPERDUAL - 2018

Garantie: Ja
Nieuw
Grijs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Vanwege nieuwe voorraad SWM Motoren is onze SWM Super Dual te koop: Deze motoren zijn door SWM ontwikkeld voor gebruik op de weg en op onerharde wegen. Licht en wendbaar voor rijders die een motor willen die van alle gemakken is voorzien, makkelijk te berijden is maar ook betaalbaar, zowel bij de aanschaf als in het gebruik. Deze Adventure is voorzien van ABS, koffers (GIVI Trekker), spotverlichting, valbeugels en een middenbok.

Deze demo motor met slechts 75 km kan mee voor wel heel interessante prijs. De motor staat nog niet op kenteken, wordt vanzelfsprekend wel geleverd incl. kenteken en garantie. We kunnen de motor ook als A2 (35 Kw) variant leveren.

Inruil nette cross-, enduro-, supermoto, quads en wegmotoren mogelijk. Onderhoudshistorie moet bekend zijn.
Prijs is inclusief BTW en BPM. Ondernemers kunnen de BTW terug vorderen. 
 
Opties en Accessoires:
ABS, De Superdual is het absolute hoogtepunt van de SWM modellen. Geschikt voor liefhebbers van toertochten, on- en offroad. Ook bij dit model is de SWM doelstelling gehaald, namelijk om een degelijke motor te leveren tegen een zeer redelijke prijs. De Superdual is een compacte allroad motor, voorzien van alle gemakken die een rijder nodig heeft om comfortabel en betrouwbaar te rijden. Zo is deze SWM voorzien van een uitstekend motorblok dat koppel en vermogen vanaf een laag toerental levert, comfortabele vering en allroad banden. De SuperDual onderscheidt zich met ABS, een 18 liter metalen benzinetank en de standaard meegeleverde accessoires, zoals een windscherm, valbeugels, carterbescherming, en een bevestigingsset voor de topkoffer(s). De zadelhoogte van slechts 90 cm zorgt voor optimale wendbaarheid en gebruiksgemak. De zeer concurrerende verkoopprijs en de zeer lage gebruiks- en onderdelenprijzen, zal de Superdual één van de beste motoren in het Adventuresegment maken.

Inruil van cross, enduro, quads, supermoto en wegmotoren is mogelijk.
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Femon Parts
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dope" betekent: Methylalcohol als brandstof voor dragracers en speedway-motorfietsen. Dope betekent doping, oftewel een stimulerend middel. Toepasselijk, want methylalcohol is brandbaarder dan benzine.
© 2000 - 2019 Motoroccasion