Nieuwsbrief:

VESPA  GTS SUPER TECH 300 - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
Mat blauw, Mat grijs en Mat zilver
vespa - gts-super-tech-300
vespa - gts-super-tech-300
vespa - gts-super-tech-300
vespa - gts-super-tech-300
vespa - gts-super-tech-300
vespa - gts-super-tech-300
vespa - gts-super-tech-300
vespa - gts-super-tech-300
vespa - gts-super-tech-300
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Vespa GTS 300HPE SuperTech nieuw model 2023

Binnenkort verwacht MAT BLAUW

De nieuwe GTS 300HPE Supersport is voorzien van Keyless Go, nieuw design LED verlichting, Digitaal Dashboard, MIA en groene accenten.

Altijd verbonden met VESPA MIA
Met het connectiviteitssysteem VESPA MIA (standaard op de Vespa GTS SuperSport en SuperTech) kunnen smartphones op het elektronische boordsysteem van de Vespa GTS worden aangesloten via Bluetooth. De exclusieve functies van dit systeem zorgen voor een nog betere en plezierigere rijervaring.
VESPA MIA en de nieuwe Vespa App zijn speciaal ontworpen om mobiele apparaten met iOS of Android te verbinden met de nieuwste modellen van Vespa. Smartphones kunnen worden aangesloten op de Vespa GTS door deze te koppelen met het voertuig via de speciale Vespa App, die kan worden gedownload uit de App Store of Google Play. Het display toont vervolgens alle meldingen met betrekking tot inkomende oproepen en berichten. Via het systeem kunt u telefoongesprekken beheren met de handige joystick op het linker bedieningspaneel en kunt u de spraakopdrachten van uw smartphone gebruiken om te bellen of muziek te luisteren door een afspeellijst te selecteren. Om ten volle van al deze functies te genieten, is de Vespa Visor 3.0 helm met headset en bluetooth intercom beschikbaar als accessoire.
Op de Vespa GTS SuperTech fungeert het TFT-scherm ook als navigatie-instrument, dat met behulp van pictogrammen de route aangeeft die eerder is ingesteld op de Vespa App. Naast infotainment- en navigatiefuncties biedt de App nuttige informatie over de voertuigstatus, rijparameters en ritstatistieken, die op de smartphone kan worden bekeken. VESPA MIA optimaliseert het gebruik van de Vespa GTS in en buiten de stad, voor een betere rijervaring.

Leverbaar in de kleuren: mat blauw, mat grijs en mat zilver.

De motorscooter wordt bij ons afgeleverd inclusief: afleverbeurt, volle tank, te naamstellen, 24 maanden garantie en 24 maanden pechhulp Europa.

De 1000km beurt bieden wij aan voor €50,-- exclusief materiaal.

  • Voor een bezichtiging bel TEL: 030-6622646 om teleurstellingen te voorkomen.

    Een bezichtingsafspraak is geen reservering. Mocht de twee-wieler eerder verkocht worden dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

    Proefritten mogelijk bij droog weer en de intentie tot aankoop.

    Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

    Al onze gebruikte motorvoertuigen worden voor de VASTE PRIJS!! standaard geleverd inclusief de 12 maanden wettelijke product garantie en 12 maanden BOVAG-garantie, tenzij anders aangegeven, tevens krijgen de motorvoertuigen een algehele controle / onderhoudsbeurt volgens schema.

    Voor meer informatie belt u 030-6622646

    Met vriendelijke groet,

    Pels Motoren
    Gessel 1
    3454MZ De Meern Utrecht

    Officieel motordealer van: Aprilia, MotoGuzzi en Benelli

    www.pelsmotoren.nl

    De Meern, ligt centraal gelegen tegen UTRECHT aan bij de kruising van de A12 en A2. Op 20 minuten rijden van AMSTERDAM , 30/40 minuten rijden van DEN HAAG en ROTTERDAM.


Opties en Accessoires:
35 KW, ABS, ASR, LED dagrij verlichting, Middenbok, opbergruimte, USB lader, Zijstandaard




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 2002 - Ook de 600 cc supersportmotoren werden steeds sneller en lichter. Suzuki scoort in de deze jaren echter nog steeds ijzersterk met de GSX-R750 maar ook met de nieuwe GSX R 1000. In 2002 werd de GSX R 750 nog uitverkozen tot Masterbike of the year, terwijl de GSX R 1000 volgt op de tweede plaats en in 2003 deze ultieme supersporttest wint.
© 2000 - 2024 Motoroccasion