Nieuwsbrief:

YAMAHA  FZ 8 ABS - 2011

Garantie: Ja
40035 Km
WIT
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf

Yamaha FZ8S ABS uit 2011 in nette staat. Deze motor is voorzien van de volgende accessoires:
Rizoma stuur met risers, rizoma stuurdoppen, Rizoma rem/schakelset, Akrapovic uitlaatsysteem, Korte kentekenplaat houder, LED richtingaanwijzers, valblokken, tankpad, onderkuip en seatcover.
Nieuw door ons geleverd en complete onderhoudshistorie is bekend.

Deze motorfiets kan desgewenst worden geleverd met 3 of 6 maanden garantie.

Een motor kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij MotorCentrumWest! Het financieren van jouw nieuwe motor maken wij mogelijk in samenwerking met diverse financiering partners. Zo kunnen wij voor ieder een financiering op maat aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Black box" betekent: Aanduiding voor een mysterieus electronisch doosje op de motorfiets. In veel gevallen betreft het de electronische ontsteking. Er kunnen ook andere electronische circuits die in het elektrische systeem van moderne motorfietsen zijn ver werkt mee worden bedoeld, zoals spanningsregelaars en clignoteurschakelingen. De typering black box geeft aan dat van de buitenkant niet kan worden waargenomen wat binnenin het doosje gebeurt. Vaak is het een in polyester ingegoten unit die niet kan worden geopend om reparaties te verrichten maar bij problemen in zijn geheel dient te wordt vervangen.
© 2000 - 2018 Motoroccasion