Nieuwsbrief:

YAMAHA  FZ 8 ABS - 2011

Garantie: Ja
40035 Km
WIT
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Referentienummer: 4422Yamaha FZ8S ABS uit 2011 in nette staat. Deze motor is voorzien van de volgende accessoires:
Rizoma stuur met risers, rizoma stuurdoppen, Rizoma rem/schakelset, Akrapovic uitlaatsysteem, Korte kentekenplaat houder, LED richtingaanwijzers, valblokken, tankpad, onderkuip en seatcover.
Nieuw door ons geleverd en complete onderhoudshistorie is bekend.

Deze motorfiets kan desgewenst worden geleverd met 3 of 6 maanden garantie.

Een motor kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij MotorCentrumWest! Het financieren van jouw nieuwe motor maken wij mogelijk in samenwerking met diverse financiering partners. Zo kunnen wij voor ieder een financiering op maat aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Highway pegs" betekent: Ver naar voren geplaatste voetsteunen (peg be­tekent houten been) op de chopper of custom-motorfiets. Veelal vastgemaakt aan de voorste valbeugel. Naar de snelweg (highway), waar lange stukken kunnen worden gereden zonder bochten te moeten nemen, te schakelen of te remmen en de voeten voor langere tijd uit de buurt van het schakel- en rempedaal kunnen worden genomen en een wat riantere zitpositie kan worden aangenomen. Bij sommige choppers en custom-motorfietsen worden het schakel- en het rempedaal naar voren gebracht om deze voetpositie permanent te maken.
© 2000 - 2018 Motoroccasion