Nieuwsbrief:

YAMAHA  TMAX ABS - 2015

Garantie: Ja
4220 Km
LIQUID DARKNESS
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Ben je opzoek naar een Motor scooter maar wil je wel iets speciaals, wij hebben hem staan voor je.
Deze volledig aangepaste Yamaha T-MAX is voorzien van een aangepaste Costa Koppeling en een volledig Akrapovic uitlaatsysteem die samen zorgen voor heel wat meer motorvermogen.
De motor is voorzien van vele andere accessoires zoals meerdere carbon blokdelen, kort sportief windscherm, rugsteun en hij is voorbereid voor een navigatie systeem.
Klinkt dit alles goed, kom gerust eens langs in onze showroom.


* De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief €199,00 rijklaar maken, € 9.90 kentekenleges en 6 maanden BOVAG garantie.
*Proefrijden meestal mogelijk, bel 0162-427617 voor een afspraak.
* van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !
Deze Yamaha-motorfiets is optioneel verkrijgbaar met een YSO certificaat. Neem voor meer informatie contact op met de Yamaha-motorfietsdealer.


Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Van Meel Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 2002 - De ZZR 1200 is de evolutie van de ZZR 1100 en is volgens de fabriek de combinatie tussen superbike, sport touring en avantgarde styling. Het is in ieder geval een schitterende wendbare tourmotor.
© 2000 - 2019 Motoroccasion