Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRICITY - 2015

Garantie: Ja
14100 Km
WIT
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Referentienummer: 6924Zeer nette witte Tricity uit 2015. Deze Tricity is voorzien van een Yamaha topkoffer. Deze 125cc motorscooter is ideaal om je te verplaatsen door de stad of voor woon werkverkeer.

KENMERKEN VAN DE YAMAHA TRICITY ABS:

- Optimaal wendbaar, met extra stabiliteit (Leaning Multi Wheel)
- Zuinige motor
- Compact en lichtgewicht voertuig
- Modern vervoer tegen een betaalbare prijs.

Deze motorfiets wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Een motor kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij MotorCentrumWest! Het financieren van jouw nieuwe motor maken wij mogelijk in samenwerking met diverse financiering partners. Zo kunnen wij voor ieder een financiering op maat aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Deze Yamaha-motorfiets is optioneel verkrijgbaar met een YSO certificaat. Neem voor meer informatie contact op met de Yamaha-motorfietsdealer.


Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Afraggen" betekent: Het misbruiken van een motorfiets, zoals te hard rijden, te lang doortrekken in de versnellingen, te hard remmen of te bruusk overschakelen waardoor de versnellingsbak kraakt. Een afgeragde motorfiets is te herkennen aan gladde banden en aan voetrusten en uitlaatdempers die aan het wegdek geslepen zijn. Het algehele onderhoud van de motorfiets laat meestal ook te wensen over. Als de motorfiets kon praten zou hij zijn berijder verwensen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion