Nieuwsbrief:

YAMAHA  TTR 110 E - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Blauw
yamaha - ttr-110-e
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De TT-R110 is de middelste motorfiets in de viertakt funbike-familie van Yamaha en is de perfecte opstap voor rijders die overstappen van een TT-R50 of PW50 - en ook een ideale keuze voor beginnende rijders. Functies zoals de elektrische starter, het lage zadel en de natuurlijke rijpositie maken hem perfect voor jonge rijders, en het dynamische Icon Blue kuipwerk is geïnspireerd op Yamaha's grotere crossmotoren.
 

Voor stuurgemak en een hoog rijcomfort beschikt deze fantastisch uitziende jeugdmotor over een voorvork met een lange veerweg en Monocross-achterwielophanging. Het voorwiel van 14 inch en het achterwiel van 12 inch zijn voorzien van duurzame, brede noppenbanden voor offroad terrein.

Zowel beginnende als ervaren offroad rijders zullen genieten van de soepele en sterke prestaties van de stille 110 cc viertaktmotor. En met zijn automatische koppeling is de vierversnellingsbak zeer eenvoudig te gebruiken. Het contactslot met sleutel voor extra veiligheid en de onderhoudsarme eigenschappen maken de TT-R110 niet alleen bijzonder leuk om mee te rijden, maar ook gemakkelijk te bezitten.

  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 2008 - De ontwikkeling van het merk gaat gepaard met de introductie van de motorfiets modellen vol met geavanceerde technologie, stijl en innovatie, zoals de Shiver 750, de eerste productie- motorfiets in de wereld met een ride-by-wire elektronische gasklep, en de Mana 850 als eerste motorfiets met een revolutionair, volledig elektronische automatische versnellingsbak. In de off-road scene, waar Aprilia’s race succes begon, komt Aprilia met nieuwe, high performance 450 en 550 V twins, de RXV en de SXV serie. Op 22 februari 2008 onthuld Aprilia de RSV4 'Race Machine'. Met 4 cilinders, een cilinderinhoud van 1000 cc en meer dan 200 pk is deze raceversie Aprilia's terugkeer naar het Superbike Wereld Kampioenschap.
© 2000 - 2024 Motoroccasion