Nieuwsbrief:

YAMAHA  XJR 1300 - 2015

Garantie: Ja
17700 Km
SILVER METALLIC (ZILVER METALLIC)
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
In nieuwstaat verkerende XJR 1300, nieuw door ons geleverd en onderhouden.

-10dkm beurt gehad
-Incl. Laser carbon einddemper
-Crash pads

Termaat motoren, al meer dan 80 jaar leverancier van motorplezier ! Wij hebben echt alles ! Verkoop nieuwe en gebruikte motorfietsen, onderhoud en reparatie en natuurlijk alle soorten motorkleding van top tot teen.Ook voor onderdelen en accessoires ga je naar Termaat motoren in Nijmegen !
Deze Yamaha-motorfiets is optioneel verkrijgbaar met een YSO certificaat. Neem voor meer informatie contact op met de Yamaha-motorfietsdealer.


Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Termaat Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Chicken-run" betekent: Levensgevaarlijk spelletje in kringen van de Engelse caf-racers. Vanuit een kleine zijweg wordt met hoge snelheid een drukke snelweg overgestoken. Het is een vorm van waaghalzerij die doet denken aan Russisch roulette met een motorfiets. De kans is groot dat de deelnemers aan een chicken-run als een kip worden platgereden. Bij een andere uitleg van chicken-run is sprake van een vergelijkbaar spelletje dat ook tamelijk riskant is: twee motorrijders komen in volle vaart recht op elkaar afgereden. Wie als eerste uitwijkt voor de ander is een lafaard (chicken) en heeft verloren.
© 2000 - 2019 Motoroccasion