Nieuwsbrief:

YAMAHA  XP 530 T-MAX ABS - 2015

Garantie: Ja
7582 Km
GRIJS
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Met 12 maanden garantie. Nieuw geleverd en onderhouden door Yamaha dealer Goedhart Motoren. Ingeruild van de eerste particuliere eigenaar. In 2015 nieuw afgeleverd met een speciaal MDI-pakket met daarin onder andere: korte kentekenplaathouder, verstelbare remhendels, blauwe stuurdoppen en duovoetsteunen en Mivv demper. Mooie en complete 530 Tmax!

De getoonde prijs is inclusief afleverkosten. Goedhart Motoren selecteert zijn occasions altijd met uiterste zorg, hierdoor garanderen wij dat onze occasions altijd in perfecte staat zijn. Een occasion bij Goedhart Motoren is voorzien van 12 maanden garantie en wordt afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Naast alle occasions heeft Goedhart Motoren ook altijd meer dan 200 nieuwe motoren op voorraad.

Goedhart Motoren is officieel dealer van: Aprilia, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha en Piaggio.
Deze Yamaha-motorfiets is optioneel verkrijgbaar met een YSO certificaat. Neem voor meer informatie contact op met de Yamaha-motorfietsdealer.


Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Hakken" betekent: Het horten en stoten dat een motorfiets vertoont wanneer met te lage snelheid in een hoge versnelling wordt gereden.
© 2000 - 2019 Motoroccasion