Nieuwsbrief:

YAMAHA  XS 650 SE - 1978

Garantie: Ja
884 Km
Wit/rood/zwart
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Volledig nieuw opgebouwde Yamaha XS 880 Flat-tracker.

Ook voor U kunnen wij een unieke motor bouwen, vraag naar de mogelijkheden.

Onze creaties zien er overigens niet alleen super uit, wij garanderen ook 100% rijplezier!

DEZE MOTOR IS HELAAS VERKOCHT!!!!!!!!


  • Schepers motoren design is een all-round motorzaak en sinds 2002 een begrip in een van de mooiste motor-tourgebieden van Nederland; Limburg.

    Bij ons vindt je: een moderne werkplaats waar wij met onze 25 jaar ervaring iedere motor de beste verzorging bieden, diverse speciaal geselecteerde betrouwbare occasions ( afgeleverd met garantie, financiering & inruil mogelijk ), kledingshop met bekende merken zoals Premier, Arai, IXS, Grandcanyon, Stylmartin, Daytona.

    Gespecialiseerd in customizing, van kleine veranderingen tot totaal ombouw. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw motor te bespreken. Onze creaties zien er overigens niet alleen super vet uit, wij garanderen ook 100% rijplezier!

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Schepers Motoren Design
 045-5644889
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Customspool" betekent: Dunne naaf in het voorwiel. Zo genoemd vanwege de gelijkenis met een klos of spoel (spool). Om esthetische redenen kiezen chopperbouwers vaak voor een customspool, omdat een sober ogend voorwiel wordt nagestreefd. Dat kan zover gaan dat de complete voorrem wordt weggelaten.
© 2000 - 2018 Motoroccasion