Nieuwsbrief:

YAMAHA  XSR 700 ABS - 2016

€ 8.999,- € 10.899,-
Garantie: Ja
2388 Km
GARAGE METAL
Start de slideshow
<
1 VAN 7
>
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Garantie: 12 mnd Bovag + 395,-


Born Tomorrow
Yamaha maakt een duidelijk statement met de komst van de XSR700. Ontworpen voor een tijdloos gevoel en geïnspireerd door historische iconen, voorzien van de allernieuwste technologie voor een pure, aangename rijervaring. Met een hoog koppel en een super wendbaar chassis is de XSR700 ideaal voor motorrijders die nostalgie wel kunnen waarderen.
Dankzij de geavanceerde 689cc parallel-twin, voorzien van onze speciale 'crossplane filosofie', niet alleen een lineair koppel maar ook een indrukwekkende acceleratie. De retro stijl van de XSR700 past goed bij het compacte, lichtgewicht chassis met uitstekende wendbaarheid en besturing.
De XSR700 combineert het beste van Yamaha's ontwerpen als eerbetoon aan het verleden, maar behoudt daarnaast zijn eigentijdse karakter.
Deze special is te bekijken bij ons in de winkel, waar diverse accessoires zoals de hoge gemonteerde uitlaat, singleseat met bagagedrager, koplampscherm, andere zijkappen, gereedschapstasje, radiator cover en rubbers op de tank.
Kom langs naar Nijmegen en ervaar deze Faster Son!

Termaat motoren, al meer dan 80 jaar leverancier van motorplezier ! Wij hebben echt alles ! Verkoop nieuwe en gebruikte motorfietsen, onderhoud en reparatie en natuurlijk alle soorten motorkleding van top tot teen.Ook voor onderdelen en accessoires ga je naar Termaat motoren in Nijmegen !
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Termaat Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Bobtail" betekent: Ingekort achterspatbord.
© 2000 - 2018 Motoroccasion