Nieuwsbrief:

YAMAHA  XV 950 R - 2019

€ 9.750,- € 10.399,-
Garantie: Ja
Nieuw
DARK GREY METAL
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Garantie: 24 Maanden Yamaha


Schitterende Yamaha XV950R ABS in de zeldzame kleur "Dark Grey Metallic" met slechts 357 kilometer. Deze motor is een quality control bike van Yamaha wat betekent dat deze na de bouw in de fabriek compleet is getest en nagekeken. Een zeer goede motorfiets dus voor een aantrekkelijke prijs.

24 Maanden Yamaha garantie en mobiliteitsservice.

Een motor kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij MotorCentrumWest! Het financieren van jouw nieuwe motor maken wij mogelijk in samenwerking met diverse financiering partners. Zo kunnen wij voor ieder een financiering op maat aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 1962 - De productie van de Kawasaki 125B8 wordt gestart. Een praktische motor door de stille motor en relatief lange levensduur.
© 2000 - 2019 Motoroccasion