Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
13-07-2018
20e winnaar €1000,- Motoroccasion actie is bekend.

De gelukkige 20e prijswinnaar van €1000,- uit 26 verlotingen was sprakeloos. Melissa Kuster uit Zevenaar was echt even van haar stuk gebracht toen ze het goede nieuws te horen kreeg. Begrijpelijk!

Ze rijdt nu al een tijdje op haar 'Soes', een Suzuki GSX 750 F, en is op zoek naar wat anders. Het moet meer een cruiser worden, iets als de VZ 800 Marauder. De komende tijd gaat ze intensief shoppen op Motoroccasion.nl. We wensen haar veel plezier en hopen snel te vernemen waar de nieuwe motor gekocht gaat worden.

Van harte gefeliciteerd namens het Motoroccasion team!

Meedoern kan nog! Ga naar https://www.motoroccasion.nl/actievoorwaarden



Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: APRILIA in 1985 - In 1985 werd een overeenkomst bereikt met het Zwitserse bedrijf Rotax voor de levering van motorblokken en hoewel dit het laatste jaar was dat het bedrijf officieel participeerde in de motorcross lanceerde men nog wel de ETX in 125 cc end 350 cc versies. Ivano Beggio had een diepgeworteld vertrouwen in de kracht en capaciteiten van zijn machines om de jongere motorrijders in de gehele wereld te kunnen overtuigen. Aprilia experimenteerde in die tijd ook volop met kleuren en verftechnieken.
© 2000 - 2024 Motoroccasion