Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
13-07-2018
20e winnaar €1000,- Motoroccasion actie is bekend.

De gelukkige 20e prijswinnaar van €1000,- uit 26 verlotingen was sprakeloos. Melissa Kuster uit Zevenaar was echt even van haar stuk gebracht toen ze het goede nieuws te horen kreeg. Begrijpelijk!

Ze rijdt nu al een tijdje op haar 'Soes', een Suzuki GSX 750 F, en is op zoek naar wat anders. Het moet meer een cruiser worden, iets als de VZ 800 Marauder. De komende tijd gaat ze intensief shoppen op Motoroccasion.nl. We wensen haar veel plezier en hopen snel te vernemen waar de nieuwe motor gekocht gaat worden.

Van harte gefeliciteerd namens het Motoroccasion team!

Meedoern kan nog! Ga naar https://www.motoroccasion.nl/actievoorwaardenBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: VICTORY in 2008 - Victory zou in 2008 opnieuw zijn progressie tonen met de release van de radicaal gestylde luxe touring motorfiets genaamd Victory Vision. Nieuw zijn het chassis dat bestaat uit drie grote gietstukken en een ge´ntegreerde 11-liter airbox maar ook met door het bedrijf gepatenteerde Air Victory remmen. Ontworpen door Hoofd Industrieel Ontwerper, Michael Song, zorgde de aerodynamische en futuristisch ogende luxe-tourer voor veel opgetrokken wenkbrauwen toen het op de markt verscheen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion