Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
15-01-2018
Accessoirepakketten Suzuki Street modellenVind Motoroccasion.nl leuk 


Suzuki introduceert aantrekkelijke accessoirepakketten voor zijn Street-motoren GSX-S750(Z)A, GSX-S1000(Z)A en GSX-S1000FA. Met het Street Xtreme Pack geven GSX-S-rijders hun motorfiets een extreem sportieve look én sound. Het Touring Pack voor de GSX-S1000FA biedt uitkomst voor supersportieve rijders die de power van hun motor willen combineren met meer gebruiksgemak. Het voordeel loopt op tot € 460.-.

Het Street Xtreme Pack (vanaf € 999,-) voor de Suzuki GSX-S750(Z)A en GSX-S1000(Z)A bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Yoshimura R11* EEC carbon uitlaat
 • Een fraai ontworpen R11* demper van het bekende performancemerk Yoshimura. De zwarte uitlaatdemper is voorzien van een carbon eindkap, zwarte Yoshimura-beschermkap* boven de katalysator en uitneembare dB-killer. * GSX-S1000(Z)A
 • Hamamatsu graphics – GSX-S1000ZA
 • Deze stickerset van Hamamatsu Japan met dikke matzwarte structuur en rode striping geeft de GSX-S een unieke look. Speciaal ontwikkeld voor de gelimiteerde Z-versie met matzwarte voorvork en speciale wielstriping.
 • Korte kentekenplaathouder
 • Speciaal ontwikkeld voor de Suzuki GSX-S-modellen. De kentekenplaathouder kent een hoogwaardige afwerking en is voorzien van stijlvolle ledverlichting.
 • Led-richtingaanwijzers. Kleinere richtingaanwijzers vóór en achter met heldere ledverlichting die perfect passen bij het ultrasportieve design van de GSX-S.
 • Matzwarte duoseat cover – GSX-S1000(Z)A
 • Frame slider set – GSX-S750(Z)A
 • Aluminium sliders die speciaal op het design van de GSX-S750(Z)A zijn afgestemd en hierdoor de schade beperken mocht de motor omvallen. Voorzien van een nylon pad.
Het Touring Pack (€ 799,-) voor de GSX-S1000FA bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Kunststof zijkofferset
 • Twee afneembare en afsluitbare matzwarte koffers met elk een inhoud van 22 liter. De carbon look accenten passen bij het sportieve design van de GSX-S. Uitgerust met een compact 'C-bow'-montagesysteem.
 • TomTom Rider 450. Ontdek Europa aan de hand van de 100 voorgeprogrammeerde uitdagende routes. Inclusief Lifetime Maps – gratis kaartupdates gedurende de levensduur –, wereldkaarten, TomTom Traffic, flitserupdates en vele andere features. En met centraal geplaatste gps-montagesteun. 

Meer over de Street Xtreme Pack en Touring Pack is terug te vinden op de Suzuki Motoren-site.

Vind  je droom SUZUKI GSX-S op www.motoroccasion.nl
#motoroccasion #suzuki # GSX-S #Street

 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Edge" betekent: Going over the edge. Uitdrukking uit het Californische bikerslingo die wil zeggen dat een dusdanige snelheid wordt gekozen om een bocht in te gaan, liefst op een van de bergachtige wegen rond San Bernardino, dat de motorrijder uit de bocht vliegt, dan wel onderuit gaat. Hier is dus in letterlijke zin sprake van een edge, namelijk daar waar het wegdek ophoudt en het ravijn begint, maar ook in overdrachtelijke zin, waar het opzoeken van de uiterste limiet het overschrijden van die limiet met zich mee kan brengen. ‘Riding the ragged edge’ is rijden op het kantje van net niet vallen.
© 2000 - 2018 Motoroccasion