Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
09-11-2017
Aprilia Racing Factory, RX 125 en SX 125Vind Motoroccasion.nl leuk 


Aprilia Racing Factory Works kit
Motoroccasion.nl - 08 november 2017:  Aprilia Racing is het meest geavanceerde Piaggio Group-platform voor de ontwikkeling van technologie die eerst wordt toegepast op racemotoren en vervolgens op fabrieksmodellen. De Racing Division lanceerde vorig jaar het programma "Factory Works" om dezelfde technologie die ontwikkeld is voor de Aprilia RSV4 beschikbaar te maken voor iedereen die wil meedoen in topkampioenschappen voor standaardderivaten of voor degenen die gewoon een RSV4 willen hebben met geoptimaliseerde prestaties voor gebruik op de baan.

Het programma is uitgebreid met de introductie van een Aprilia RSV4-kit die de motorprestaties maximaliseert, het totale gewicht verlaagt en de aerodynamica verbetert. Dankzij nieuwe zuigers, andere koppen, complete race-uitlaat en geregenereerde besturingseenheid, kan de motor 215 pk bereiken.

De toevoegingen die de motor lichter maken zijn o.a. een lithium accu en een nieuwe brandstoftank die, samen met het complete uitlaatsysteem, enkele koolstofstukken en de aluminium bovenplaat uit één stuk, een totaalgewicht van ongeveer 10 kg bedragen.

De nieuwe Factory Works kit kan verder worden uitgebreid met een inbouw montage set met aërodynamische appendages, ontwikkeld door Aprilia op het RS-GP-prototype dat gebruikt is in het Wereldkampioenschap Wegrace.
Aprilia RX en SX

De nieuwe Aprilia RX 125 en SX 125 hebben dezelfde bovenbouw, frame, motor en ophanging, maar elk heeft een onderscheidend karakter dat kan worden aangepast aan verschillende passies. Ze zijn allebei uitgerust met een ééncilinder 125 cc motor die aan de Euro 4-norm kan voldoen zonder afbreuk te doen aan prestaties of rijplezier. De RX en SX zijn uitgerust met geavanceerde ophanging en een nieuw ABS-remsysteem met anti-roll-over.


Zoek je droom APRILIA op www.motoroccasion.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Toonbankracer" betekent: Zeer snelle standaardmotorfiets, die voor iedereen gewoon over de toonbank te koop is. De Kawasaki's 250, 400, 500 en 750cc, alle tweetakt driecilinders, waren in de jaren zeventig voorbeelden van toonbankracers. Moderne toonbankracers zijn er legio, bijvoorbeeld de Honda CBR1000F en de Kawasaki ZZ-R1100.
© 2000 - 2019 Motoroccasion