Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
25-09-2017
BMW heeft een nieuwe dealer voor de motoren in de regio Eindhoven.

Onder de naam BIQER B.V. start BMW voor de regio Eindhoven met een nieuwe en exclusieve BMW Motorrad dealer. Er wordt hard gewerkt om de opening van deze spiksplinternieuwe dealer voor december 2017 te laten gebeuren. De showroom komt in Eindhoven-Noord te staan.
 
De directeur-eigenaar is Robert Compier, 49 jaar oud. Hij heeft ruim dertig jaar ervaring op het gebied van sales en aftersales in de autobranche. Met een aangeboren passie voor motorfietsen is Compier de ideale partner om met een exclusief BMW Motorrad dealerschap het verschil te maken in Eindhoven en omstreken.

“Ik rijd al sinds m’n elfde motor en kom uit een echte ondernemersfamilie. Sinds de oprichting in 1919 heeft ons familiebedrijf meerdere automerken vertegenwoordigd”, vertelt Compier. “Na de verkoop van drie dealerschappen, een schadebedrijf en een universele bestel- en vrachtwagenspecialist ging ik buiten de mobiliteitsbranche aan de slag. Toen de mogelijkheid zich voordeed om met BMW Motorrad in zee te gaan, begon het meteen te kriebelen. BMW Motorrad is een toonaangevend en zeer vooruitstrevend motorfietsmerk met een breed en veelzijdig productaanbod. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst.”

“Momenteel wordt gewerkt aan de realisatie van een gloednieuwe showroom waar BMW rijders zich direct thuis voelen. De opening van onze nieuwe vestiging staat gepland voor medio november.”

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Klokken" betekent: Snelheidsmeter en toerenteller. Als werkwoord: het klokken van een rondetijd op een circuit, waarbij de topsnelheid of de gemiddelde rondesnelheid wordt gemeten.
© 2000 - 2019 Motoroccasion