Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
20-01-2020
De First Edition Suzuki V-strom 1050 XT



Suzuki heeft de V-strom 1050 XT verder onder handen genomen en levert nu in Nederland de First Edition af. De V-strom is al van veel gemakken voorzien maar toch heeft Suzuki kans gezien het de berijder nog meer naar de zin te maken door een aantal exclusieve accessoires toe te voegen.

Elk van de First Editions heeft een zadel met een uniek nummer, handvatverwarming en uiteraard ook LED mistlampen. Handig en nooit overbodig zijn de zijkoffers, uitgevoerd in zilver en met een inhoud van 37 liter. Om de Suzuki V-strom 1050 XT First Edition verder af te maken bestaat de keuze uit een TomTom Rider 550 World navigatiesysteem óf een zilverkleurige aluminium topkoffer met een inhoud van 38 liter. Misschien wil je ze wel allebei!

De Suzuki V-STROM 1050XT First Edition is vanaf vandaag bestellen bij elke motorzaak met een Suzuki dealerschap. De motoren worden in het eerste kwartaal op een centrale locatie in Nederland op een feestelijke wijze afgeleverd. De Suzuki V-STROM 1050 XT First Edition is leverbaar vanaf €16.999,-.

Je droomSUZUKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Suzuki #V-Strom #1050XT #Firstedition#Motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Speed Twin" betekent: Immens populair ontwerp van Edward Turner, die hoofdontwerper werd bij het Engelse Triumph op het moment dat Ariel de motorfietsafdeling van Triumph in 1936 overnam. In 1937 kwam de fabriek uit met de Speed Twin, een staande kopklep twin van 498CC, die in termen van esthetiek en techniek een klassiek model genoemd mag worden. De latere staande twins van Triumph zijn terug te voeren tot de oorspronkelijke Speed Twin, zoals de Daytona, de Tiger, de Thunderbird en de Bonneville, om er enkele te noemen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion