Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
20-01-2020
De First Edition Suzuki V-strom 1050 XTSuzuki heeft de V-strom 1050 XT verder onder handen genomen en levert nu in Nederland de First Edition af. De V-strom is al van veel gemakken voorzien maar toch heeft Suzuki kans gezien het de berijder nog meer naar de zin te maken door een aantal exclusieve accessoires toe te voegen.

Elk van de First Editions heeft een zadel met een uniek nummer, handvatverwarming en uiteraard ook LED mistlampen. Handig en nooit overbodig zijn de zijkoffers, uitgevoerd in zilver en met een inhoud van 37 liter. Om de Suzuki V-strom 1050 XT First Edition verder af te maken bestaat de keuze uit een TomTom Rider 550 World navigatiesysteem óf een zilverkleurige aluminium topkoffer met een inhoud van 38 liter. Misschien wil je ze wel allebei!

De Suzuki V-STROM 1050XT First Edition is vanaf vandaag bestellen bij elke motorzaak met een Suzuki dealerschap. De motoren worden in het eerste kwartaal op een centrale locatie in Nederland op een feestelijke wijze afgeleverd. De Suzuki V-STROM 1050 XT First Edition is leverbaar vanaf €16.999,-.

Je droomSUZUKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Suzuki #V-Strom #1050XT #Firstedition#Motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: AERMACCHI in 1912 - AERONAUTICA MACCHI (al snel samengevoegd tot Aermacchi) is opgericht in 1912 met als core-business het fabriceren van watervliegtuigen. Daarom werd het bedrijf dan ook gevestigd aan de rand van het meer van Varese. Het groeide vrij snel, mede dankzij de verkopen in de Eerste Wereldoorlog. Daarna bleef men zich op watervliegtuigen concentreren. Het bedrijf Aermacchi werd een van de beste deelnemers in de fameuze Schneider Trophy en tussen de vele uitstekende resultaten die men behaalde was ook die voor de hoogste snelheid ooit in de geschiedenis van de Trophy.
© 2000 - 2020 Motoroccasion