Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
20-01-2020
De First Edition Suzuki V-strom 1050 XTSuzuki heeft de V-strom 1050 XT verder onder handen genomen en levert nu in Nederland de First Edition af. De V-strom is al van veel gemakken voorzien maar toch heeft Suzuki kans gezien het de berijder nog meer naar de zin te maken door een aantal exclusieve accessoires toe te voegen.

Elk van de First Editions heeft een zadel met een uniek nummer, handvatverwarming en uiteraard ook LED mistlampen. Handig en nooit overbodig zijn de zijkoffers, uitgevoerd in zilver en met een inhoud van 37 liter. Om de Suzuki V-strom 1050 XT First Edition verder af te maken bestaat de keuze uit een TomTom Rider 550 World navigatiesysteem óf een zilverkleurige aluminium topkoffer met een inhoud van 38 liter. Misschien wil je ze wel allebei!

De Suzuki V-STROM 1050XT First Edition is vanaf vandaag bestellen bij elke motorzaak met een Suzuki dealerschap. De motoren worden in het eerste kwartaal op een centrale locatie in Nederland op een feestelijke wijze afgeleverd. De Suzuki V-STROM 1050 XT First Edition is leverbaar vanaf €16.999,-.

Je droomSUZUKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Suzuki #V-Strom #1050XT #Firstedition#Motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: DUCATI in 1988 - De 851 debuteert in Daytona met Marco Lucchinelli als coureur. Het avontuur begint in 1988 met Marco Lucchinelli op zijn uitstekend rijdende 851, geconstrueerd door ontwerper Massimo Bordi. Onder de leiding van de Castiglioni broers breidt Ducati zijn marktaandeel uit, introduceert nieuwe modellen, verhoogd de productie van motoren met een hogere cilinderinhoud en intensiveert de activiteiten op racegebied.
© 2000 - 2020 Motoroccasion