Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
07-06-2017
De Laverda Experience: een jongensdroom wordt waarheid

Het legendarische motormerk Laverda is al jaren van het toneel verdwenen, maar de naam en faam van het eerstijds vooral in ons land zeer populaire merk ijlt nog steeds na in de gesprekken van oudere motorliefhebbers. Niet iedereen kon zich de luxe van een Laverda permitteren en daarom bleef het Italiaanse merk voor velen een nooit vervulde jongensdroom.
Een gemiste kans die nu anno 2017 alsnog kan worden gegrepen. 
Met de Laverda Experience biedt organisator Hans Koopman elke motorliefhebber de mogelijkheid om een hele dag te rijden op de bekendse modellen die het merk ooit produceerde.
Tijdens een prachtige toertocht van zo’n 180 km kun je de spannendste weggetjes van de Veluwe verkennen in het zadel van een Laverda 1000, 750, 500 en 350. Allemaal geheel origineel en in nieuwstaat verkerende machines. Meer informatie over dit unieke all in arrangement, de andere klassieke motoren van deze organisator en de aantrekkelijke groepskortingen, vind je op www.classicbiketours.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1997 - 1996, Het distributiecentrum in Franklin, Wisconsin opent de (rol)deuren. De opening van het Product Development Center naast de fabriek op Capitol Drive en de opening van een nieuwe productiefabriek in Kansas City laten de groei van het merk Harley-Davidson zien.
© 2000 - 2018 Motoroccasion