Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
06-04-2018
De nieuwe Triumph Speed Triple S en RS

Vind Motoroccasion.nl leuk 


Agressief, wendbaar en doelgericht; de legendarische Triumph Speed Triple creëerde in 1994 de Performance Naked-categorie en was daarmee de basis voor de benaming 'factory streetfighter'.

De nieuwste generatie van het iconische Triumph-model bouwt voort op de Speed Triple’s perfecte balans tussen vermogen, handelbaarheid en inzetgebied, terwijl dit de meest geavanceerde en krachtige Speed Triple ooit is. De nieuwe S- en RS-modellen zijn op alle mogelijke manieren verbeterd, waarbij de RS het hoogste uitrustingsniveau ooit heeft, zoals dat hoort bij de RS-typeaanduiding en historische achtergrond. Nog steeds de perfecte balans. Nog steeds de echte hooligan.

De nieuwe Speed Triple RS zal eind april uitgeleverd worden aan de Triumph dealer, gevolgd door de S in mei. 

Zoek je droom Speed Triples hier > 

#triumph #speedtriple #motoroccasion #motorkopenBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1990 - In de jaren 90 kwam met de toevoeging van de California, de Nevada en de V11 Sport een radicale heropleving van de Guzzi spirit. Moto Guzzi, toen deel van de Aprilia groep, had als blikvanger de nieuwe V11 Sport Rosso Mandello. Een combinatie van traditie en innovatie, getooid met de Mandello adelaar. Ook verrast men met prototypen als de Corsa en de Griso. Guzzi leeft.
© 2000 - 2019 Motoroccasion