Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
03-04-2017
De Yamaha XSR900 wint de -Best of the Best- Red Dot Award.

Yamaha XSR 900 wint de -Best of the Best- Red Dot Award.(1)

Deze award is de vijfde in rij voor de XSR900, na de Good Design BEST100, de Auto Color Award 2016 Special Prize, de JIDA Design Museum Selection Vol.18, en de iF Design Award. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de Yamaha Motor Design Award Website: http://global.yamahamotor.com/jp/yamahastyle/design/awards/


(1) Wereldwijd prestigieuze designprijs die wordt toegekend door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen van Essen, Duitsland. 

Bron: Yamaha

Wist u dat: In de motortaal "Elefantentreffen" betekent: Oudste winter treffen voor doorgewinterde motorrijders die niet terugschrikken voor sneeuw en vorst. Dit Duitse motortreffen wordt sinds 1956 gehouden in het weekend van 22-24 februari. De naam is afgeleid van een fameuze naoorlogse Duitse zijspancombinatie, de Zündapp KS601, die in de volksmond de naam Grüne Elefant kreeg. In de jaren vijftig werd het treffen voor het eerst georganiseerd door de leden van Grime Elefantclub. Jarenlang werd de bijeenkomst gehouden op en rond de Nürburgring, tot een schietpartij op die locatie er een einde aan maakte. Dit winterse motortreffen vindt sinds 1978 plaats op de Salzburgring in Oostenrijk met een gemiddelde opkomst van acht- tot tienduizend bezoekers.
© 2000 - 2018 Motoroccasion