Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
06-11-2017
Ducati presenteert de Panigale V4, Ducati Scrambler 1100, Multistrada 1260 en 959 Panigale Corse.Vind Motoroccasion.nl leuk 


Gisteren zijn door Ducati vier nieuwe modellen gepresenteerd; de Panigale V4, Ducati Scrambler 1100, Multistrada 1260 en 959 Panigale Corse. Dit wereldwijde evenement vond plaats in de spectaculaire setting van het Linear Ciak theater in Milaan op zondagavond 5 november. 
De eerste 2018 motorfiets die onthuld werd was de Ducati Scrambler 1100. De Scrambler 1100 is ook verkrijgbaar in een Special versie, die zijn inspiratie haalt uit de custom wereld, en een Sport versie. Op het podium stond ook de nieuwe Street Classic, de Scrambler Mach2 en de Desert Sled in een nieuwe zwarte uitvoering.Daarna was het de beurt aan de 959 Panigale Corse. Deze motorfiets wordt gekenmerkt door nieuwe, exclusieve onderdelen en een opvallende kleurstelling.Een andere nieuwe 2018 motorfiets die tijdens de Ducati World Première werd gepresenteerd was de Multistrada 1260. De nieuwe Ducati 1262 cm3 Testastretta DVT is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: de S-uitvoering biedt semi-actieve vering. De S D|Air - zorgt die voor maximale veiligheid dankzij de integratie met een met airbag uitgeruste jas - terwijl de Pikes Peak, de sportiefste Multistrada-uitvoering, is voorzien van een Öhlins mechanische vering en gesmede aluminium wielen.Tijdens de avond presenteerde Claudio Domenicali ook de Multistrada 1200 Enduro Pro, die een centrale rol gaat spelen in de DRE (Ducati Riding Experience) Enduro 2018 cursussen, de XDiavel, geïntroduceerd door de bekroonde chef-kok Massimo Bottura in een speciale videoboodschap, en de Monster 821, die vorige week aan de pers werd gepresenteerd.De onbetwiste ster van de Ducati World Première 2018 was de S-versie van de nieuwe Panigale V4, de fabrieksmotorfiets die dichter bij een MotoGP prototype komt dan welke andere Ducati ooit tevoren. De Panigale V4 Speciale - met speciale kleurstelling, titanium uitlaat en billet aluminium componenten - werd het podium op gereden door niemand minder dan Casey Stoner.

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: AJS MATCHLESS in 1938 - AMC is in 1938 opgericht uit de merken AJS, Matchles, Norton, Francis Barnett en James. De vooroorlogse merken begonnen met het vervaardigen van de 350cc en de 500cc singles, ontwikkeld voor de legendarische oorlogstijd van Matchless G3 voor het leger. In 1948 werden conccurerende modellen van de singles geproduceerd die het bedrijf een memorabele overwinning gaf. Hoewel de naam “AMC ” later pas gebruikt werd, werd uiteindelijk de AMC-groep een extreem machtige fabrikant met bekende merken als Norton, James en Francis Barnett. AMC is nooit de naam geworden van een motorfiets, maar is alleen als bedrijfsnaam gebruikt. Door zijn tijd heen (beëindigd in 1966) boorde AMC Motorcycles respectvolle namen aan.
© 2000 - 2018 Motoroccasion