Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
08-01-2018
GAMMA Yamaha R125 Cup populaire opstapklasse



Vind Motoroccasion.nl leuk 


Het seizoen 2018 gaat voor de GAMMA Yamaha R125 Cup binnen enkele maanden weer van start! De GAMMA Yamaha R125 Cup werd in 2012 in het leven geroepen en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest populaire opstapklassen in Nederland. Ook komend seizoen wordt de coureurs weer een uitdagende kalender op mooie circuits geboden en zal er bij alle evenementen een team van Yamaha professionals aanwezig zijn voor een optimale begeleiding. 

In de GAMMA Yamaha R125 Cup wordt er gereden met de Yamaha YZF-R125 motorfiets, een 125cc motorfiets die op de racerij geïnspireerd is. Voor een succesvolle opstapklasse is het belangrijk dat er met gelijkwaardig materiaal wordt gereden en deelname voor iedereen betaalbaar is. Daarom zijn de Yamaha YZF-R125 motorfiets en de speciale GAMMA Yamaha R125 Cup kit tegen een zeer scherpe prijs leverbaar via elke officiële Yamaha motorfietsdealer in Nederland.




De GAMMA Yamaha R125 Cup is een ideale opstap voor zowel jonge coureurs als voor een goede doorstroming van coureurs die qua lichaamslengte te groot zijn voor de minibikes. Ervaring als coureur is geen vereiste: iedereen vanaf 14 jaar is welkom, jongen of meisje, met of zonder circuitervaring. Ook snelle meiden zijn steeds vaker op het circuit te vinden. Afgelopen seizoen waren er maar liefst drie actief in de GAMMA Yamaha R125 Cup, waarvan er komend seizoen twee zullen doorstromen naar de snellere Yamaha R3 Cup.




De getoonde YAMAHA  YZF R 125 ABS
staat bij Motor Centrum West.
De motor komt uit 2017 en heeft 0 km.
De verkoopprijs is € 6.299,-
Prijs per maand klik hier

Vind deze droom YZF 125 R ABS hier.
Vind je droom YZF 125 R ABS op Motoroccasion.nl

Nieuwsgierig geworden en meer willen weten over deelname aan de GAMMA Yamaha R125 Cup?

Kijk dan snel op www.Yamaha-R125-Cup.nl!

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Metisse" betekent: De broers Don en Derek Rickman, zelf motocrossers, plaatsten in de jaren zestig het motorblok van een Triumph viertakt twin in een zelfbouwframe en noemden die creatie Rickman Metisse. De naam Metisse is afgeleid van het Franse métisse, dat van gemengd ras of bastaard betekent. De Metisse crossmotorfiets werd op kleine schaal gemaakt. Toen de viertakt op de crossterreinen werd verdrongen door de tweetakt, richtten de broers Rickman zich op de bouw van complete motorfietsen voor op de weg en op racemotoren. Ook brachten zij in samenwerking met Weslake een opvoerset voor BSA en Triumph.
© 2000 - 2024 Motoroccasion