Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-01-2018
GAMMA Yamaha R125 Cup populaire opstapklasseVind Motoroccasion.nl leuk 


Het seizoen 2018 gaat voor de GAMMA Yamaha R125 Cup binnen enkele maanden weer van start! De GAMMA Yamaha R125 Cup werd in 2012 in het leven geroepen en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest populaire opstapklassen in Nederland. Ook komend seizoen wordt de coureurs weer een uitdagende kalender op mooie circuits geboden en zal er bij alle evenementen een team van Yamaha professionals aanwezig zijn voor een optimale begeleiding. 

In de GAMMA Yamaha R125 Cup wordt er gereden met de Yamaha YZF-R125 motorfiets, een 125cc motorfiets die op de racerij geïnspireerd is. Voor een succesvolle opstapklasse is het belangrijk dat er met gelijkwaardig materiaal wordt gereden en deelname voor iedereen betaalbaar is. Daarom zijn de Yamaha YZF-R125 motorfiets en de speciale GAMMA Yamaha R125 Cup kit tegen een zeer scherpe prijs leverbaar via elke officiële Yamaha motorfietsdealer in Nederland.
De GAMMA Yamaha R125 Cup is een ideale opstap voor zowel jonge coureurs als voor een goede doorstroming van coureurs die qua lichaamslengte te groot zijn voor de minibikes. Ervaring als coureur is geen vereiste: iedereen vanaf 14 jaar is welkom, jongen of meisje, met of zonder circuitervaring. Ook snelle meiden zijn steeds vaker op het circuit te vinden. Afgelopen seizoen waren er maar liefst drie actief in de GAMMA Yamaha R125 Cup, waarvan er komend seizoen twee zullen doorstromen naar de snellere Yamaha R3 Cup.
De getoonde YAMAHA  YZF R 125 ABS
staat bij Motor Centrum West.
De motor komt uit 2017 en heeft 0 km.
De verkoopprijs is € 6.299,-
Prijs per maand klik hier

Vind deze droom YZF 125 R ABS hier.
Vind je droom YZF 125 R ABS op Motoroccasion.nl

Nieuwsgierig geworden en meer willen weten over deelname aan de GAMMA Yamaha R125 Cup?

Kijk dan snel op www.Yamaha-R125-Cup.nl!

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "R" betekent: De letter R is een eigen leven gaan leiden in de type-aanduiding van motorfietsen. Hoe vaker de letter voorkomt, hoe meer het predikaat superbike van toepassing is op het betreffende model. De Kawasaki ZXR.750 bijvoorbeeld is een snelle motorfiets. De ZXR 750 R daarentegen is nog sneller. Inmiddels worden al drie R-en gebruikt om de nieuwe generatie superbikes aan te geven. Honda kent bij voorbeeld de C B R 750 R R Fireblade, Yamaha de FZR 400 RR . Het betreft superbikes die rechtstreeks van racemotoren zijn afgeleid. De letter R staat voor race, RR voor race replica.
© 2000 - 2019 Motoroccasion