Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
12-01-2018
Grand Canyon catalogus 2018 is onlineVind Motoroccasion.nl leuk 


Sinds 1995 levert IGM Trading BV motorkleding, helmen en accessoires. Als groothandel heeft het een uitgebreid dealer netwerk in de Benelux en Duitsland, daarnaast wordt er ook aan importeurs in diverse overige Europese landen geleverd. Onder het eigen label Grand Canyon brengt IGM Trading dit jaar de 21e versie van de Grand Canyon catalogus op de markt. In deze 104 pagina's dikke 2018 catalogus vind je onder andere het volledige programma van de eigen motorkledinglijn Grand Canyon Bikewear, de uitgebreide collectie motorlaarzen en motorsneakers van het Italiaanse Stylmartin, en alle Retro en Touring helmen van het Italiaanse Premier helmets. Blader er eens doorheen: Grand Canyon catalogus 2018. Er staat verrassend veel in.

Verkoop van alle merken gaat via de online dealers en de fysieke winkels. Deze zijn te vinden zijn via de dealerlocator. Daar liggen ook catalogi voor je klaar.

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 1956 - Na een machtsstrijd in de top van het moederbedrijf in 1956 wordt Jack Sangster directeur van de BSA group en stoot daarmee Bernard Docker uit het zadel. Hij wijst Turner aan als zijn chief executive automobile division waar Triumph, BSA en Ariel onder vallen. John Allen rijdt in datzelfde jaar met 345 km/u een record op Bonneville. Echter,de FIM (Federation Internationale Motorcycliste) wijst op een mogelijke technische afwijking op de meetinstrumenten en negeert het wereldrecord. Triumph neemt daarop juridische stappen maar deze leiden tot niets. Mike Hailwood en Dan Shorey winnen in 1958 de 500-mile endurance race in Thruxton op een T110.
© 2000 - 2018 Motoroccasion