Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
12-01-2018
Grand Canyon catalogus 2018 is onlineVind Motoroccasion.nl leuk 


Sinds 1995 levert IGM Trading BV motorkleding, helmen en accessoires. Als groothandel heeft het een uitgebreid dealer netwerk in de Benelux en Duitsland, daarnaast wordt er ook aan importeurs in diverse overige Europese landen geleverd. Onder het eigen label Grand Canyon brengt IGM Trading dit jaar de 21e versie van de Grand Canyon catalogus op de markt. In deze 104 pagina's dikke 2018 catalogus vind je onder andere het volledige programma van de eigen motorkledinglijn Grand Canyon Bikewear, de uitgebreide collectie motorlaarzen en motorsneakers van het Italiaanse Stylmartin, en alle Retro en Touring helmen van het Italiaanse Premier helmets. Blader er eens doorheen: Grand Canyon catalogus 2018. Er staat verrassend veel in.

Verkoop van alle merken gaat via de online dealers en de fysieke winkels. Deze zijn te vinden zijn via de dealerlocator. Daar liggen ook catalogi voor je klaar.

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Waterorgel" betekent: Motorfiets met waterkoeling. Motorfietsen met een dergelijk koelsysteem zijn er altijd geweest, maar waren iets bijzonders. Tegenwoordig wordt waterkoeling (of beter: vloeistofkoeling) op grote schaal toegepast om de motoren met grote motorvermogens constant en gelijkmatig te koelen.
© 2000 - 2018 Motoroccasion