Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
17-10-2017
H.D. Hutten Motoren naar Veldhoven en NijkerkVind Motoroccasion.nl leuk 


Motoroccasion.nl - 17-10-2017: H.D. Hutten Motoren is per 1 oktober gesplitst in H.D. Hutten Sales en H.D. Hutten Service & Repair.

Bert en Annemieke zijn met de Sales verhuisd naar Nijkerk. Rik Vaessen zal met de Service & Repair verder gaan in Veldhoven. 
Vele van jullie kennen Rik als drijvende kracht van de werkplaats in Esbeek. Met deze nieuwe stap wil hij zijn vakkennis en jaren lange ervaring doorzetten als zelfstandig onderhoud en reparatie onderneming. Vanaf 18-10 is hij te vinden op het adres Aan de Run 4418 in Eindhoven in een volledig uitgeruste werkplaats. H.D. Hutten Sales zullen de in- en verkoop vanuit Nijkerk voortzetten. Daar is op dit moment nog geen adres van bekend.

alle info: http://www.hdhutten.nl/nl

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Dream" betekent: Naam die het Japanse Honda, ’s werelds grootste producent van motorfietsen, decennia lang gebruikte voor verschillende van haar modellen. Honda’s eerste echte motorfiets, Model D, een 980cc eencilinder tweetakt, werd in 1949 uitgebracht. Om dit te vieren werd een feestje voor de circa twintig medewerkers van het kleine motorfabriekje georganiseerd. Iemand moet toen hebben gezegd dat ‘een droom werkelijkheid was geworden’. De grondlegger van het bedrijf, Soichiro Honda, kwam dit ter ore, waarna de eerste Honda Dream een feit werd. In 1951 werd de eerste Honda met een viertakt motorfiets geintroduceerd, de 146cc metende eencilinder Dream-E, in het midden van de jaren vijftig gevolgd door de 250CC Dream SA en de 350CC Dream SB . Motorfietsen met een plaatstalen geperst frame en een rubberen zweefzadel, waarbij goed was gekeken naar de modellen van het Duitse NSU . In 1957 bracht Honda de eerste twin op de Japanse markt (de C70 met 250CC motor). In de jaren zestig zou Honda met (aanvankelijk) lichte twin Dreams de Europese en Amerikaanse markt openbreken.
© 2000 - 2018 Motoroccasion