Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
17-10-2017
H.D. Hutten Motoren naar Veldhoven en NijkerkVind Motoroccasion.nl leuk 


Motoroccasion.nl - 17-10-2017: H.D. Hutten Motoren is per 1 oktober gesplitst in H.D. Hutten Sales en H.D. Hutten Service & Repair.

Bert en Annemieke zijn met de Sales verhuisd naar Nijkerk. Rik Vaessen zal met de Service & Repair verder gaan in Veldhoven. 
Vele van jullie kennen Rik als drijvende kracht van de werkplaats in Esbeek. Met deze nieuwe stap wil hij zijn vakkennis en jaren lange ervaring doorzetten als zelfstandig onderhoud en reparatie onderneming. Vanaf 18-10 is hij te vinden op het adres Aan de Run 4418 in Eindhoven in een volledig uitgeruste werkplaats. H.D. Hutten Sales zullen de in- en verkoop vanuit Nijkerk voortzetten. Daar is op dit moment nog geen adres van bekend.

alle info: https://www.hdhutten.nl/nl

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: SUZUKI in 1958 - Het einde van de jaren 50 wordt vooral gemarkeerd door de commercialisatie van de eerste Twin; een 250cc, ontwikkeld door Suzuki, de Colleda TT. Deze zal concurrentie lang achter zich laten. Suzuki bevindt zich dan op de tweede plaats van de nationale fabrikanten op de lokale markten.
© 2000 - 2018 Motoroccasion